Ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψε ότι συμπαίκτρια του του πρότεινε να κάνουν «fake σχέση» στο«MasterChef»! (video)

Must Read

Αποκαλύψεις δίχως τέλος, με «φαρμακωμένο» βέλος, έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος!

Ο πρώην παίκτης του «MasterChef»… κάρφωσε συμπαίκτριά του, η οποία -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- του πρότεινε να κάνουν fake σχέση για λόγους τηλεοπτικής προβολής και όταν εκείνος την απέρριψε, εκείνη τον εκδικήθηκε κακολογώντας τον: «Υπήρξε συμπαίκτρια μου, η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του “MasterfChef” και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα “να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα”. Της απάντησα ένα ξερό “θα δούμε” εκείνη τη στιγμή. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με… στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!» ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «You», δίχως όμως να την… εκθέσει, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά της.

Το πρωί της Τετάρτης ωστόσο, στην εκπομπή «Happy Day», σχολιάζοντας το θέμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από συμπαίκτες του, κατά 99,9% υπονοεί τη Μαριάννα Πουλμεντή». Αμέσως οι συνεργάτες της παρουσιάστριας σχολίασαν πως δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μαριάννα είχε δείξει τον εκνευρισμό της για τον Δημήτρη κατά τη διάρκεια του «MasterChef», κάτι που αληθεύει.

Παρακολουθώντας κάποιος τα επεισόδια, σίγουρα έχει ακούσει ατάκες της Μαριάννας όπως «Είναι (μπιπ)…», «Είναι 30 τόσο χρονών γαϊδούρι», «Σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα», «Ο Μπέλλος όταν θα βγει και θα δει πόσο ηλίθιος είναι και ότι τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν κάνουν τον άντρα, ούτε τον άνθρωπο, αλλά ο εγκέφαλός του που τον έχει πολύ μικρό» κ.ά.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Μπέλλος έγινε ζευγάρι τελικά με τη Μαρία Μπέη, επίσης συμπαίκτριά του στο reality μαγειρικής.

Δείτε επίσης: Η Χριστίνα Κανελλοπούλου μπαίνει στο GNTM – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This