O Γιώργος Δασκουλίδης έστειλε το βιντεοκλίπ του στη NASA (video)

Must Read

Στη δεκαετία του 90, Ο Γιώργος Δασκουλίδης, βρισκόταν στο πικ της καριέρας του και Συνήθως έκανε τις εμφανίσεις του με τον Σπύρο Σπυράκο.

Η αγάπη του για το τραγούδι δεν θα πάψει να υπάρχει, αυτό δεν σήμαινε γι αυτόν βέβαια ότι δεν θα μπορούσε να δοκιμάσει τον εαυτό του και κάπου αλλού. Σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι είχε φύγει για την Αφρική για μία επιχειρηματική προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε. 

Αυτή την περίοδο όμως μπορούμε να τον απολαύσουμε στο νυχτερινό μαγαζί Bodega στον πλάι της Ελένης Καρουσάκη και της Σαμπρίνας.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης, παραχώρησε χθες μία συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε εκτός των άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας τραγουδιστής, σε οικονομικό επίπεδο, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Η δουλειά του τραγουδιστή, επειδή είναι με μεροκάματο, δεν θα σου αφήσει ποτέ πολλά λεφτά. Εγώ δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο από τη νύχτα που έχει πάρει λεφτά και τα έχει πάει στην Ελβετία. Δύσκολα ένας τραγουδιστής κρατάει μια οικογένεια δεμένη.

Πάνω στη σκηνή μου έχουν πετάξει κατά λάθος πιρούνι, το οποίο με χτύπησε στο κεφάλι, έτρεχαν τα αίματα… Το χειρότερο είναι όταν τραγουδάς που έρχονται και χορεύουν δίπλα σου και αν σου σπρώξουν το μικρόφωνο σπας τα δόντια σου. Έχω σπάσει έτσι δόντια.

Το χειρότερο που μου έχει συμβεί και μάλιστα φτάσαμε σε σύρραξη ήταν όταν κάποιος ερχόταν και με ενοχλούσε την ώρα που τραγουδούσα. Με αγκάλιαζε πολύ σφιχτά και να του λέω “άσε με, τραγουδάω”… Έγινε, μία, δυο, τρεις, τέσσερις και στο τέλος δεν άντεξα. Τον άρπαξα και τον πέταξα κάτω από την πίστα, έπεσε πάνω στα τραπέζια κι έγινε χαμός μέσα στο μαγαζί.»

Εντύπωση όμως προκάλεσε μία αποκάλυψη που έκανε σχετικά με τους εξωγήινους. Συγκεκριμένα είπε πως όταν γυριζόταν το βιντεοκλίπ «Όλα μου τα πήρες», διέκρινε μαζί με τους συνεργάτες του ένα UFO, και στείλανε το βίντεο στη NASA.

«Όταν γυρίζαμε το βίντεο κλιπ για το “Όλα μου τα πήρες”, ξαφνικά είδαμε ένα αντικείμενο να περνάει με ταχύτητα στον ουρανό και στείλαμε το βίντεο στη NASA. Είχε γίνει ντόρος εκείνη την εποχή με τους εξωγήινους στο βίντεο του Δασκουλίδη»

https://www.youtube.com/watch?v=NYOXZ2ftye0&feature=emb_logo

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This