Ιωάννης Παπαζήσης: « Έπαψα πια να σκέφτομαι τον εαυτό μου » (video)

Must Read

Ήταν ένας ασυμβίβαστος νέος που έκανε πάντα αυτό που έλεγε η καρδούλα του και είναι πολύ χαρούμενος γι αυτό! Ο Ιωάννης Παπαζήσης, έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη σειρά, που κάνει πάταγο, το «Κόκκινο Ποτάμι» όπου και πρωταγωνιστεί.

Καλεσμένος βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», και μίλησε για τη ζωή του.

Ο ίδιος δηλώνει πολύ ευτυχισμένος με την πορεία της ζωής του:

«Χαίρομαι που είμαι στα 42 μου και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος γι’ αυτό που αποφάσισα να κάνω σε αυτή τη ζωή. Θα ήθελα και το παιδί μου να είναι γερό και να κάνει ο,τι γουστάρει»

Μίλησε επίσης και για την πολύ καλή σχέση που έχει με τον πατέρα του:

«Είμαι τόσο ερωτευμένος με τον πατέρα μου κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που είχα και έχω στη ζωή μου. Η σχέση με την μητέρα μου είναι επίσης υπέροχη. Ήταν η κολόνα του σπιτιού. Ο μπαμπάς ήταν ο φίλος. Μου έμαθε αυτά που θέλω να μάθω κι εγώ στο παιδί μου. Να είμαστε καθαροί, τίμιοι δηλαδή και να δουλεύουμε».

Όσο αναφορά την σχέση του με τον γιο του ο ίδιος αποκάλυψε:

«Ο γιος μου με έκανε ‘δεύτερο’ στη ζωή μου. Έπαψα πια να σκέφτομαι τον εαυτό μου. Όχι μόνο, ώστε να μπορέσω να του προσφέρω πράγματα, αλλά και για να είμαι εκεί. Πιστεύω ότι η μητέρα του είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει».

https://www.youtube.com/watch?v=e1o2NmfyMP4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This