Σάκης Τανιμανίδης: «Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα» (video)

Must Read

Καλεσμένος βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», Ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε για όλα.

Πολλά έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του αλλά και της συζύγου του, Χριστίνα Μπόμπα, όπως για παράδειγμα το ότι ήταν ψέμα ότι βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Πάνω σε αυτά τα κακόβουλα σχόλια απάντησε:

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ότι καλύτερο.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ»

https://www.youtube.com/watch?v=4b_pnWWFExg&feature=emb_logo

Όσο αναφορά την κριτική που δέχθηκε η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, σαν παρουσιάστρια του μουσικού talent show, «Voice», ο ίδιος με αντικειμενική άποψη ανέφερε:

«Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα και αυτό είναι εύκολος στόχος για κάποιους»

https://www.youtube.com/watch?v=-PKftmM0YTg&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This