Οι χωρισμένες Τζούλια Νόβα και Φελίσια Λαπάτη το «έκαψαν» στον Βέρτη

Must Read

Οι χωρισμένες βγήκαν να… ξεσκάσουν! Αλλωστε, ένα ποτάκι με φιλική παρέα είναι ίσως το καλύτερο… αντίδοτο στην κακή ψυχολογία που δημιουργεί το τέλος μιας σχέσης!

Απόδειξη; Η Τζούλια Νόβα και η Φελίσια Λαπάτη, που μπορεί να χώρισαν από τους συντρόφους τους αλλά δεν κρέμασαν και τις μαύρες πλερέζες. Απεναντίας, η εκρηκτική ξανθιά, η οποία έβαλε τέλος στην πολύχρονη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου λίγο πριν από την επισημοποίησή της, πήρε την κολλητή της φιλενάδα, τη Φωτεινή Ζάννη και πήγαν να γλεντήσουν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Εκεί σύμφωνα με την Espresso και τσαλίμια έκαναν, και τσιφτετέλια χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν αμέτρητες φορές για τα social media.

Στο ίδιο μέρος, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και τη Φελίσια Λαπάτη, η οποία πόζαρε μεν αλλά και χωρίς τις φίλες της. Να θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του «Survivor» έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, αλλά χώρισε τελικά μαζί του λίγους μήνες αργότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This