Ο Μύρωνας Στρατής και η σύντροφός του Κατερίνα Ζαρπάδα περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους (video)

Must Read

Δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους ο Μύρωνας Στρατής και η σύντροφός του Κατερίνα Ζαρπάδα, μια και σε μερικές εβδομάδες θα γίνουν γονείς!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως η Κατερίνα Ζαρπάδα είναι η γυναίκα που θα ήθελε να του χαρίσει ένα παιδί, θα υποδεχτεί (όπως αποκάλυψε η «Real news») στον κόσμο τον γιο του!

Να θυμίσουμε πως η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ο τραγουδιστής όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το love story.

«Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη σχέση. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μια σχέση “επώνυμη” πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει πολύ τον κόσμο. Τότε είχα σοκαριστεί, γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δίπλα είναι η κοπέλα σου, είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου σε ταινία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

https://streamable.com/bz3s7k

Δείτε επίσης: Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This