Dolce vita σε Μύκονο και Σαντορίνη για Νιγηριανό influencer που έκανε διαδικτυακό «colpo grosso» 380.000.000€!

Must Read

Στον ύπνο… κυριολεκτικά έπιασε η αστυνομία του Ντουμπάι Νιγηριανό influencer, ο οποίος απέκτησε 2.400.000 followers στο Instagram επιδεικνύοντας τη χλιδάτη ζωή του αναρτώντας φωτογραφίες του με ιδιωτικά τζετ, ακριβά αυτοκίνητα και αστραφτερά ρολόγια, καθώς και από τις διακοπές του σε τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη!

Ο Ρέιμοντ Αμπάς συνελήφθη ενώ κοιμόταν, με την κατηγορία της συμμετοχής σε διαδικτυακή απάτη, ύψους 380.000.000 ευρώ!

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στις 10 Ιουνίου στο διαμέρισμα του 38χρονου Νιγηριανού στο Ντουμπάι, βρέθηκαν βαλίτσες γεμάτες χρήματα, αξίας πάνω από 32.000.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν και πανάκριβα αυτοκίνητα. Η αστυνομική έρευνα, η οποία διήρκεσε δύο μήνες, έδειξε ότι ο Αμπάς προέβαλε στο Instagram τη χλιδάτη ζωή που έκανε ως «δόλωμα» για υποψήφια θύματα, στα οποία υποσχόταν ότι θα γίνουν δισεκατομμυριούχοι όπως εκείνος.

Πάνω από 2.000.000 θύματα

Μαζί με τουλάχιστον άλλους 12 συνεργούς, οι οποίοι συνελήφθησαν, έκλεψαν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς περισσότερων από 2.000.000 ανθρώπων στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και την Ασία!

Η σπείρα εξαπατούσε τα θύματά της, παραπέμποντάς τα σε ψεύτικες ιστοσελίδες για γνωστές εταιρίες ή τράπεζες, με σκοπό να αποσπάσουν τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους και στη συνέχεια να κλέψουν τα χρήματά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This