Ο Διονύσης Ζάχος «ντύθηκε» Βλαχοπούλου και αναβίωσε τη σκηνή από το «Κορίτσια για φίλημα»

Must Read

Η Αθήνα του σήμερα μέσα από τα μάτια της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου, όπως την υποδύθηκε ο Διονύσης Ζάχος για τις ανάγκες ενός απολαυστικού βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες, αναβιώνοντας μια σκηνή από το κλασικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη και της Φίνος Φιλμ «Κορίτσια για φίλημα».

Σ’ αυτό, ο δημοφιλής performer, μιμούμενος εκπληκτικά τη σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, κάνει μια βόλτα με κάμπριο αυτοκίνητο στο ιστορικό κέντρο της πόλης υπό τους ήχους του τραγουδιού «Γελάει γαλάζιος ουρανός», σε σύνθεση του Μίμη Πλέσσα και στίχους του Βαγγέλη Γκούφα.

Το αμάξι με τη «Ρένα» περνάει τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, συνεχίζει προς το Σύνταγμα και καταλήγει στην Ομόνοια με την αναβαθμισμένη αισθητικά πλατεία, που είναι σχεδόν όμοια με εκείνη της δεκαετίας του ’60 που βλέπαμε και στις ελληνικές ταινίες.

«Ραντεβού με το γέλιο»

Σε μια σκηνή του βίντεο, που οι fans του Διονύση Ζάχου θα έχουν την ευκαιρία να δουν και στην έναρξη της παράστασής του «Ραντεβού με το γέλιο», με την οποία ο καλλιτέχνης θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα από τα μέσα Ιουλίου, η «Ρένα» κατεβαίνει από το αυτοκίνητο περπατώντας στην πλατεία με το σιντριβάνι, θίγοντας με μοναδικό και χιουμοριστικό τρόπο τα κακώς κείμενα.

«Αφού βρήκαμε την αισθητική μας, να βρούμε και την ανθρωπιά μας. Βοηθάμε τους πάντες που έχουν ανάγκη, κίτρινους, μαύρους, άσπρους, αλλά πάνω απ’ όλα να… πατάμε και λίγο Ελλάδα, παιδιά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο, δείχνοντας τους μετανάστες γύρω από το σιντριβάνι και αφήνοντας αιχμές ότι πλέον η Ομόνοια δεν ανήκει στους Ελληνες.

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τον Διονύση Ζάχο, μας αποκάλυψε τα λόγια που του είχε πει η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου όταν τη γνώρισε το μακρινό 1993 στα παρασκήνια του έργου «Η χαρτοπαίχτρα», που είχε ανέβει τότε στο θέατρο Μπρόντγουαιη.

«Εχεις ταλέντο»

«Εγώ έκανα μιμήσεις ήδη από το σχολείο και μου έλεγαν όλοι ότι τα κατάφερνα πολύ καλά ως Ρένα. Όταν πήγα και τη βρήκα τότε στα καμαρίνια, της το είπα αυτό κι εκείνη μου ζήτησε αμέσως να την κάνω. Τη μιμήθηκα, λοιπόν, γέλασε και μου είπε: “Βγάζεις κάτι από παλιό ελληνικό κινηματογράφο, αυτό να το κρατήσεις γιατί έχεις ταλέντο”. Πράγματι, το έχω κρατήσει σαν φυλακτό. Ονειρό μου πια είναι να υποδυθώ έναν κινηματογραφικό ρόλο της Ρένας στο θέατρο» δήλωσε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ στο βίντεο με τη Ρένα Βλαχοπούλου, που αναρτήθηκε χθες στα social media του Διονύση Ζάχου, επιμελήθηκε η Μαρία Χατζηγιάννη, στην κάμερα βρέθηκε ο Γιάννης Γωγόπουλος, τον συντονισμό είχε ο Βαγγέλης Μπουλάς, ενώ φιλική συμμετοχή έκανε η Αννα Τσιάλτα.

Οι παραστάσεις «Ραντεβού με το γέλιο» του Διονύση Ζάχου αρχίζουν από τις 17 Ιουλίου στο Πόρτο Ράφτη, με επόμενους σταθμούς τις Κέρκυρα, Πρέβεζα, Ρόδο και Πάρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This