Ζουζουνιές και sushi για Τσαγκρίδη – Καινούργιου

Must Read

Sushi και… ζουζουνιές για την Κατερίνα Καινούργιου και τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που μετρά έναν χρόνο κοινής πορείας, το βράδυ της Τετάρτης απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο σε ιαπωνικό restaurant στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», οι δυο τους πέρασαν όμορφα, χαλαρώνοντας και δοκιμάζοντας ξεχωριστές gourmet γεύσεις.

Φυσικά δεν ξέχασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη αυτή βραδιά με τους followers τους, κάτι που ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα, μια και προηγουμένως έκρυβαν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα και τα social media.

Τόσο ο εφοπλιστής όσο και η παρουσιάστρια ανέβασαν φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά πιάτα στο Ιnstagram, κερδίζοντας πολλά likes και σχόλια. Το πρωί της Παρασκευής, εν τω μεταξύ, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και δέχτηκε δύο τεράστιες ανθοδέσμες από γυναίκες-στελέχη του σταθμού. Διαβάζοντας τις κάρτες και ευχαριστώντας τις αποστολείς, η Κατερίνα είπε όλο νόημα και χαμογελώντας: «Να τα βλέπει ο Φίλιππος ότι γυναίκες μού στέλνουν μεγαλύτερες ανθοδέσμες. Φίλιππε, έχουμε μιάμιση ώρα ακόμα για να στείλεις!» Οι συνεργάτες της γέλασαν και την πείραξαν, λέγοντας πως ο Φίλιππος θα της στείλει μονόπετρο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This