Μόνικα: «Ξέσπασε φωτιά στο φουσκωτό, κολυμπούσαμε για 7 ώρες» (video)

Must Read

Η Μόνικα Χριστοδούλου, γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Τα δύο άλμπουμ της γνώρισαν μεγάλη κριτική και εμπορική αποδοχή και Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες.

Ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια της είναι το Over the hill.

Καλεσμένη βρέθηκε χτες στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε στο νησί, Τζια. Συγκεκριμένα το φουσκωτό το οποίο επέβαινε, πήρε φωτιά και αναγκάστηκε να πέσει, η ίδια με την παρέα της, στη θάλασσα μέχρι να βρεθεί κάποιος να τους σώσει.

«Ήμασταν σε ένα φουσκωτό, χάλασε η μηχανή και σταματήσαμε. Μετά δημιουργήθηκε μια σπίθα, έπιασε φωτιά το φουσκωτό και πέσαμε όλοι στη θάλασσα. Ήταν Σάββατο βράδυ και σκεφτόμουν ότι όλοι είναι έξω και πίνουν ποτό, αύριο τι θα γίνει; Αν πάθω κάτι ποιος θα το μάθει; Σκεφτόμουν τους γονείς μου, ήταν πολύ δύσκολα» ,και συνέχισε λέγοντας: «Το άλλο παιδί μου είπε “σε βλέπω, άρχισε να μετράς” και άρχισα να μετράω… Βλέπαμε δύο φάρους στην Τζια και κατά τις 12 το βράδυ, μετά από πέντε ώρες, είδαμε δυο ελικόπτερα που μας έψαχναν. Βγήκα στη στεριά, φίλησα τον βράχο… Βγήκα έξω κατά τις 2 το βράδυ, ημιλιπόθυμη… Ήταν ένα σπίτι εκεί, ήρθαν και μας μάζεψαν…»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=z-WikqX3_R8&feature=emb_logo

(φωτό:αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This