Ο Λάκης Γαβαλάς τα έβαλε με πανελίστες πρωινάδικων: «Να πάτε να χεσ…τε όλοι!» (video)

Must Read

Λάκης Γαβαλάς VS πρωινάδικων. «Σαχλαμάρες» χαρακτήρισε ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής στο «My Style Rocks» αυτά που συμβαίνουν στις πρωινές εκπομπές, στρέφοντας τα… βέλη του κυρίως στους πανελίστες.

«Δεν μπορεί ένα πάνελ πρωινό να βγάζει χρήματα με το να λέει κακίες και πολλές φορές ανακρίβειες για τα άτομα που κρίνει. Αυτό, όμως, το έχουμε δεδομένο, οκ; Το κανάλι βάζει μια ξανθιά βαμμένη, μία να λέει ότι τα σουτζουκάκια τα κάνεις ωραία, την άλλη να λέει για τα άστρα, σαχλαμάρες…» ξέσπασε σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή «Τρία Μούτρα» και συνέχισε λέγοντας: «Όταν όμως οι άνθρωποι που κατακρίνουν και λένε αυτά που λένε όλον τον χρόνο κάνουν μια δουλίτσα, γιατί και αυτοί πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους, δεν κάθεται ποτέ να πει “ρε παιδί μου, αυτός τον οποίον χλευάζουμε κάνει και μια δουλειά σωστή και βγάζει χρήματα”. Να πάτε να χεσ…τε όλοι!».

Στη συνέχεια, ο Mr Lak δικαιολόγησε και την αντίδραση του καλού του φίλου Διονύση Πρώιου, ο οποίος έγινε γνωστός από το φετινό «MasterChef» και πρόσφατα είπε στους δημοσιογράφους τη φράση «το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού…», χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και «πολύ μάγκα». Συγχαρητήρια!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=112&v=VlMgCYm3sHE&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα: Τρυφερές στιγμές στην παραλία της Μυκόνου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This