Η λακωνική απάντηση της Βέφας Αλεξιάδου για την αποχώρηση Ελένη Μενεγάκη

Must Read

«Για την Ελένη τα έχω γραμμένα όλα στη βιογραφία μου που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο». Με αυτή τη λιτή και λακωνική φράση η πρώτη διάσημη μαγείρισσα της ελληνικής τηλεόρασης Βέφα Αλεξιάδου απάντησε στο αίτημα της «Espresso» να σχολιάσει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό ύστερα από 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη μικρή οθόνη.

Είναι γεγονός ότι η Βέφα Αλεξιάδου υπήρξε σημαντικό κεφάλαιο στον «Πρωινό Καφέ», τον οποίο παρουσίαζε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1. Η στήλη της μαγειρικής δε ήταν τότε από τις πιο δυνατές της εκπομπής, φτάνοντας πολλές φορές σε υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Ωστόσο, η Ελένη και η Βέφα αποφάσισαν κάποια στιγμή να χωρίσουν τους τηλεοπτικούς δρόμους τους, που μάλλον δεν ήταν στρωμένοι με… ροδοπέταλα. Μάλιστα, η «εθνική» μας μαγείρισσα, όπως την έχουν αποκαλέσει κατά καιρούς, έχει εκφράσει έκτοτε πολλές φορές δημοσίως το παράπονό της για την παρουσιάστρια ότι δεν την κάλεσε ποτέ ξανά στην εκπομπή της μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Πέρα από τα γραφόμενά της, πάντως, για την Ελένη Μενεγάκη, το βιβλίο της ζωής της Βέφας Αλεξιάδου, η οποία έχει διαπρέψει στη γαστρονομία, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το αναγνωστικό κοινό, αφού θα αναφέρεται εκτενώς στη δημιουργία της αυτοκρατορίας της, με βιβλία, καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις, αλλά και στην εκκωφαντική πτώση της που ακολούθησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 87χρονη μαγείρισσα αρχίζει την αφήγησή της από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και φτάνει μέχρι σήμερα. Αν και η ίδια αποφεύγει να μιλάει για τους θανάτους που τη σημάδεψαν, ωστόσο υπήρξαν κι αυτοί μέρος της ζωής της, πιθανότατα και κεφάλαια του βιβλίου που έχει γράψει. Το 2006 εντελώς ξαφνικά έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Αλεξιάδη, ενώ το 2014 έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς η κόρη της Αλεξία, η οποία ήταν και ο στυλοβάτης της. Το τελευταίο χτύπημα της μοίρας ήρθε στις 10 Φεβρουαρίου 2015 όταν έχασε και τη μεγαλύτερη κόρη της Αντζι, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης: Νίκος Κουρής: «Ούρλιαζα στη Μύκονο γιατί νόμιζα ότι είδα καρχαρία» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This