Το beach party, τα ποτά και ο πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Τούνη που διέρρευσε το ροζ βίντεο (video)

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια, η Ιωάννα Τούνη «έσπασε» (επιτέλους!) τη σιωπή της για το επίμαχο ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, στο οποίο –όπως παραδέχτηκε για πρώτη φορά χθες το μεσημέρι, μέσω του καναλιού της στο YouΤube- πρωταγωνιστεί η ίδια! Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, τη βιντεοσκόπησε και τη φωτογράφισε εν άγνοια της γυμνή ένας άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον, τον οποίον γνώριζε από τα 18 της και είχαν συνεργαστεί κιόλας. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως λόγω του συγκεκριμένου βίντεο χώρισε από τον τελευταίο της σύντροφο Χρήστο Τσεβρεντζή!

Η ξανθιά καλλονή, καθισμένη στο κρεβάτι ενός δωματίου σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη, άρχισε να εξιστορεί πώς έγιναν τα πράγματα. Όπως τόνισε στο βίντεό της στο YouTube, αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αναφέρεται σ’ αυτό το θέμα. «Θα σας μιλήσω για κάτι που δεν θέλω να μιλήσω καθόλου! Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να ξεχάσω, να θάψω, να εξαφανίσω εδώ και τρία χρόνια. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, δεν μου είναι ευχάριστο… Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ένα ροζ βιντεάκι, στο οποίο προφανώς πρωταγωνιστώ!» ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και συνέχισε: «Θα σας πάω τρία χρόνια πίσω… Ήμουν σε ένα beach party. Υπήρχε ποτό, καλή διάθεση… Το παιδί αυτό που συνευρίσκομαι στο βίντεο το γνωρίζω από τα 18 μου, συνεργαζόμασταν, δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και μάλιστα ήμασταν μία παρέα και εκείνη τη μέρα».

Κατόπιν αναφέρθηκε στις γυμνές φωτογραφίες της από εκείνη τη νύχτα, που διέρρευσαν πρώτα, πριν από τρία χρόνια περίπου, την εποχή που συμμετείχε ακόμη στο reality του Σκάι: «Κοιμόμουν μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητό του και δεν είχα επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος… Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιον τρόπο κι από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ; Οι φωτογραφίες αυτές έγιναν εξώφυλλο σε πολύ γνωστή εφημερίδα κι έπρεπε να την πάω στη μαμά μου και να της εξηγήσω…» είπε μεταξύ άλλων η όμορφη Θεσσαλονικιά, εξηγώντας κατόπιν πως το εν λόγω βίντεο οδήγησε την τελευταία σχέση της σε άδοξο φινάλε.

Πριν από τρία χρόνια

«Εχουν περάσει τρία χρόνια και πάνω που νόμιζα ότι το πέρασα κι αυτό κι έχω ξεμπερδέψει… Ήμουν πραγματικά πολύ καλά, πολύ χαρούμενη. Είχα μία πολύ όμορφη, υγιή σχέση και συγκατοικούσα, κι ένιωθα πολύ όμορφα. Μέχρι που ξαφνικά κάποιος, δεν ξέρω ποιος, αποφάσισε να αναδημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ, υλικό που δεν γνώριζα πως υπήρχε, μέχρι που μου έστειλαν ένα μικρό βιντεάκι που συνευρίσκομαι με αυτό το παιδί, βράδυ, σε έναν χωματόδρομο… Σοκαρίστηκα. Είπα ότι πρέπει να το στείλω στο αγόρι μου και να του μιλήσω. Το αγόρι μου ήξερε τα πάντα για όλο το σκηνικό, αλλά είναι άλλο να το ξέρεις και άλλο να το βλέπεις… Οπότε το βιντεάκι αυτό μού κόστισε μία πολύ όμορφη σχέση. Ενιωσα πολύ αβοήθητη, πολλή αδικία» εξομολογήθηκε η Ιωάννα, ξεσπώντας σε δάκρυα μπροστά στην κάμερα.

Κλαίγοντας, συνέχισε να περιγράφει πόσο δύσκολα βίωσε τη συνέχεια: «Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι για να κερδίσουν το ελάχιστο. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά, απαίσια μηνύματα. Πόσο έκφυλοι μπορεί να είναι για να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα που έχει βιώσει κάτι τέτοιο;» είπε με λυγμούς, και αφού σκούπισε τα μάτια της δήλωσε πολύ δυνατή για να το βάλει κάτω και έδωσε και τη συμβουλή της: «Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους πάτε και με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This