«Φρέσκο» ειδύλλιο για τη Σπυροπούλου! Τι λένε αυτοί που… ξέρουν;

Must Read

Κάτι… τρέχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Δημήτρη Μηλιώνη! Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, ξεκινώντας μια τρυφερή συναισθηματική σχέση.

Οι ίδιοι, βέβαια, αποφεύγουν μέχρι στιγμής τις κοινές εμφανίσεις, καθώς δεν επιθυμούν το γεγονός να λάβει δημοσιότητα, ειδικά εκείνος σε όλες τις παρελθοντικές του σχέσεις απέφευγε συστηματικά τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Οι συναντήσεις τους πύκνωσαν

Όπως ακούγεται, το ειδύλλιο της Κωνσταντίνας και του Δημήτρη δεν μετράει πολύ καιρό, οι δυο τους άρχισαν να κάνουν στενή παρέα αρκετό καιρό μετά το τέλος της καραντίνας, ενώ οι συναντήσεις τους πύκνωσαν όταν εκείνη αποχώρησε από το «Just the 2 of Us» και είχε πλέον ελεύθερο χρόνο.

Μάλιστα, δεν έχουν περάσει πολλά βράδια από τότε που ο επιχειρηματίας ανταλλακτικών και η πρώην -πλέον- παίκτρια του show ταλέντων του Open εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους σε μαγαζί της Αθήνας, όπου δεν συχνάζουν φωτογράφοι. Φυσικά, κάποιοι αναγνώρισαν την «Queen Dina», όπως την αποκαλούν οι fans της στο Instagram, να απολαμβάνει τη συντροφιά του πρώην συντρόφου της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Ο χαμός με την Μπέλλα

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε σχέση με το γνωστό μοντέλο από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2020, δηλαδή για έξι συνεχή χρόνια, με κάποια διαλείμματα. Όπως για παράδειγμα όταν εκείνη αποφάσισε να συμμετάσχει στο «Nomads», στη Μαδαγασκάρη, κι εκείνος, μένοντας μόνος του πίσω στην Αθήνα, άρχισε τα νυχτοπερπατήματα με την Ιωάννα Μπέλλα.

Φυσικά, η Δήμητρα το πληροφορήθηκε βγαίνοντας από το reality του ΑΝΤ1, αλλά δεν χάλασε τη σχέση τους. Αντιθέτως, στήριξε τον τότε σύντροφό της στους ισχυρισμούς του ότι δεν συνέβη κάτι μεταξύ εκείνου και της Σταρ Ελλάς 2019. Ενώ όμως περιμέναμε και την επισημοποίηση του πολύπαθου δεσμού τους, τελικά οι δυο τους χώρισαν και -όπως φαίνεται από τις εξελίξεις- είναι μάλλον οριστικό.

Από την άλλη μεριά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει απασχολήσει κι αυτή με τα προσωπικά της, αν και δεν επιδιώκει να μιλάει γι’ αυτά. Το 2016 γνώρισε τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Κοτσοβό και μαζί έζησαν έναν έντονο έρωτα, που όμως δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Επεισοδιακός χωρισμός

Μάλιστα, ο χωρισμός τους υπήρξε επεισοδιακός, με την παρουσιάστρια να του σκίζει την μπλούζα σε συνάντηση που είχαν στα μπουζούκια. Και στις αρχές της περασμένης χρονιάς όμως είχαν δει το φως της δημοσιότητας στιγμιότυπα από βραδινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη, με τον οποίον φαινόταν ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Και πάλι, όμως, το φημολογούμενο ειδύλλιό τους «ξεφούσκωσε» πολύ γρήγορα.

Έπειτα από αυτά, η Κωνσταντίνα αποφάσισε να ηρεμήσει. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είπε για τα προσωπικά της: « Επειδή τώρα με την καραντίνα μένουμε σπίτι, ο κόσμος λίγο πολύ βλέπει καθημερινά τι γίνεται στη ζωή μας και με ποιους περνάμε τις στιγμές μας.

Έχει καταλάβει ότι δεν έχω σύντροφο. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και φροντίδα κι εγώ αυτό το διάστημα έχω δώσει έμφαση στην επαγγελματική μου ζωή. Κάποια στιγμή θα αρχίσω να φροντίζω και εμένα, γιατί ο καιρός περνάει. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Σίγουρα, η δημιουργία οικογένειας ήταν ανέκαθεν στην καρδιά μου και στο μυαλό μου». Για να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία της.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This