Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Γρηγόρη Βαλτινού και της Ταμίλα Κουλίεβα (video)

Must Read

Δύο μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού, θεάτρου όπως είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ταμίλα Κουλίεβα, βρέθηκαν στο «Σημείο Συνάντησης» και μίλησαν τόσο για την επαγγελματική τους ζωή, όσο και για την προσωπική τους.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Κωστή Παλαμά στην θεατρική παράσταση «Κωστής Παλαμάς-Οι μούσες που αγάπησα», αρχικά εκθείασε την συνάδελφό του για τον ρόλο της “Ορτάνς” στον “Ζορμπά”, του Καζαντάκη, που είχε υποδυθεί, η οποία κατάφερε να μιλήσει σε μία διαφορετική γλώσσα από τη μητρική της, τη ρωσική.

Στη συνέχεια ο καταξιωμένος ηθοποιός, μίλησε για το «μυστικό της επιτυχίας» του γάμου του, αναφέροντας ότι ίσως τελικά το «διαφορετικό» είναι αυτό που ψάχνουμε στη ζωή μας:

«Για να κρατήσει μία σχέση πρέπει να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητα του άλλου, να τον αγαπήσουμε βαθιά και να είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα του. Ίσως να είναι αυτό για το οποίο τον αγαπήσαμε. Ίσως να μην ψάχνουμε τον ίδιο άνθρωπο αλλά τον εντελώς διαφορετικό.»

 

Έπειτα, απεύθυνε τον λόγο στην συνομιλήτριά του, την οποία την ρώτησε πως ο έρωτας την έφερε στην Ελλάδα και η ίδια απάντησε με τρυφερότητα:

«Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στη Μόσχα, ήμασταν φοιτητές οπότε μαζί μεγαλώσαμε, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο, ερωτευήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα και έχουμε έναν γιο τον Στέφανο που είναι 29 ετών».

Έπειτα, οι δυο τους μίλησαν για την απόφασή τους να ασχοληθούν με την υποκριτική αλλά και για την αντίδραση των γονιών τους όταν τους το ανακοίνωσαν, οι οποίοι δεν το αποδέχτηκαν με ευκολία:

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Βαλτινός ανέφερε: «Όταν είπα θέλω να γίνω ηθοποιός, βοηθός μου ήταν μόνο η μητέρα και όχι ο πατριός μου. Έδωσα στη Νομική, φρόντισα να μην περάσω και ταυτόχρονα έκανα πρόβες για το Εθνικό Θέατρο»

«Και εμένα ο πατέρας μου αντέδρασε λίγο αλλόκοτα γιατί ήταν μεγάλο μυαλό, επιστήμονας και μαθηματικός. Τον είδα αμήχανο, δεν ήξερε πώς να αντιδράσει», πρόσθεσε η Ταμία Κουλίεβα με την σειρά της.

Για τη σχέση με τη μητέρα της μίλησε στον Γρηγόρη Βαλτινό η γνωστή ηθοποιός, δήλωσε πως προσπαθούσε πολλά χρόνια να της αποδείξει ότι τα έχει καταφέρει στο θέατρο και πως άργησε να έρθει η στιγμή που άκουσε το πρώτο «μπράβο» από τα χείλη της:

«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο’”από τους γονείς. Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε “μπράβο παιδί μου”».

 

Ο Γρηγόρης Βαλτινός με τη σειρά του αναφέρθηκε στον βιολογικό του πατέρα τον οποίο γνώρισε μετά από 20 χρόνια:

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 1 έτους και βρήκαν άλλους συντρόφους μετά από καιρό. Όταν κατάλαβε ο πατέρας μου ότι το παιδί που έκανε ήταν αυτό, ο γόνος του, το γονίδιό του, συγκλονίστηκε. Κι εγώ συγκινήθηκα αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό και αντίθετο τρόπο… Γιατί κατάφερα να πείσω. Εκείνους που θες να πείσεις περισσότερο είναι τους γονείς που σε μεγάλωσαν. Και το αγόρι εκείνον που θέλει να πείσει περισσότερο είναι τον αρσενικό γονέα. Εγώ γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών. Τότε, ήρθε από την Αμερική και συναντηθήκαμε. Δεν μου ήταν τόσο ξένος, το DNA υπάρχει, στο βλέμμα, στον ήχο, στην επιδερμίδα, παντού» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This