Ο Χάρης Βαρθακούρης προειδοποιεί! Αυτή είναι η φωτογραφία που του άλλαξε τη ζωή

Must Read

Ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη. Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της σχέσης τους, το απολαύσαμε στη συμμετοχή τους στο παιχνίδι Globetrotters.

Με την σύζυγό του, Αντελίνα, είναι πολύ αγαπημένοι. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί 12 χρόνια κι έχουν αποκτήσει μαζί, δύο υπέροχες κορούλες, την Μελωδία και την Λιόνα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε σε ρόλο παρουσιαστή στο reality του «Μεγάλου Αδερφού», είναι λάτρης των social media και αναρτά συχνά φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική του ζωή, όσο και από την προσωπική του.

Μία τέτοια φωτογραφία ήταν ο καταλύτης της γνωριμίας του με τη σύζυγό του και της δημιουργίας  αυτής της υπέροχης οικογένειας.

Αναπολώντας αυτή τη στιγμή, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τον Αύγουστο του 2008, όπου συνόδευε τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, σε μία συναυλία του στην Ζάκυνθο κι αυτή ήταν που συντέλεσε στην αρχή του έρωτά τους.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !!

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία.
Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των…likers (!!).
Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like… Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία…
Όλα καλά ??❤️?

#varthakouris #adelinavarthakouri #adelinaxtypato #hoovoo #zakynthos #varthakourisfamily»

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This