Ο Στέλιος Μάινας αποκαλύπτει γιατί έφυγε από την παράσταση στην πρώτη πρόβα (video)

Must Read

Ο Στέλιος Μάινας είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν» και την ταινία «Βαλκανιζατέρ». Το 2015, μάλιστα, κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ρόλο του στην ταινία «Τετάρτη 04:45».
Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές επιτυχημένης πορείας, έτσι και φέτος μπορούμε να τον απολαύσουμε στην θεατρική παράσταση «Ο Κήπος», όπου πρωταγωνιστεί με την σύζυγό του, Κάτια Σπερελάκη. «Ο Κήπος» γίνεται ο χώρος συνάντησης δύο που προσπαθούν να γεφυρώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και να βρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη σωτηρία.

Συνέντευξη παραχώρησε ο αξιόλογος ηθοποιός, στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», όπου μίλησε για την κατάσταση που βιώνουμε με το ξέσπασμα της πανδημίας, το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και την πολιτική.

Αρχικά αναφέρθηκε στον κορωνοϊό : «Φοβήθηκα και εξακολουθώ να φοβάμαι, για τα όσα βιώνουμε.»

Σχετικά με το επάγγελμα του ηθοποιού δήλωσε:

«Δεν χρειάζεται να σκοτώσουμε για να μάθουμε πώς είναι ένας δολοφόνος. Ο ηθοποιός κάνει τις έρευνές του αλλά υπάρχει και μια μυθολογία που δημιουργούμε εμείς γύρω από το άτομό μας. Για παράδειγμα “έμεινε 45 μέρες νηστικός για να παίξει έναν ρόλο” ή “πήγε στο βουνό να μιλήσει με τα αγρίμια για να ενσαρκώσει τον άλλο ρόλο”. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα αλλά εγώ δεν είμαι αυτού του είδους ο ηθοποιός.»

«Είμαι αυστηρός στη δουλειά. Δεν μου καταλογίζουν κάτι, ούτε φωνάζω. Βασικά είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όντας αρκετά απόλυτος, πρόσθεσε:
«Αν φύγεις μια εβδομάδα πριν ανέβει ένα έργο είσαι πάρα πολύ ανεύθυνος άνθρωπος. Έχω φύγει από παράσταση την πρώτη μέρα της πρόβας γιατί είδα ότι αυτό που μου δόθηκε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Κάνουμε και λάθη.»
Όσο αναφορά την πολιτική ανέφερε:
«Δεν θα γινόμουν πολιτικός. Κάνω μια άλλη δουλειά εξίσου σημαντική. Δεν μπορείς να βάλεις κάτω από την ίδια μασχάλη δύο καρπούζια. Αν θα γινόμουν πολιτικός θα αφιερωνόμουν μόνο σε αυτό.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This