Άντρας που κρατάει τον λόγο του ο Νίκος Χαρδαλιάς, πήγε να δει τον «εαυτό του» στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου (video)

Must Read

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι γνωστός για τις μιμήσεις του προσωπικοτήτων της ελληνικής και της παγκόσμιας πολιτικής και καλλιτεχνικής σκηνής.

Λόγω τις πανδημίας, βλέπαμε συχνά στην μικρή οθόνη, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον παθολόγο γιατρό με την ειδικότητα ειδικού λοιμωξιολόγου, Σωτήρη Τσιόδρα, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις αλλά και για να μας συνετίσουν.

Ο Τάκης Ζαχαράτος παρακολουθώντας τους αρκετά, αποφάσισε να τους μιμηθεί μέσα από την καλοκαιρινή, θεατρική παράσταση «Έλα μια βόλτα», που πραγματοποιείται στο θέατρο Άλσος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε ένα μέρος από τις στιγμές γέλιου θα μας χαρίσει στις παραστάσεις του.

Σωτήρης Τσιόδρας

Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, μόλις είδε το βίντεο της μίμησης του, έσπευσε να σχολιάσει με χιούμορ χωρίς να παραλείψει, φυσικά, να αναφέρει πως θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας.

«15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος»

 

Ο υφυπουργός κρατάει τον λόγο του και κατέφθασε στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου, που πραγματοποιήθηκε χθες, λίγο πριν τις 21:00, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το «look Επιδαύρου» της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This