Γιάννης Σπαλιάρας: «Σκέφτομαι τη δημιουργία της οικογένειας»

Must Read

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος είχε ταξιδέψει μέχρι το Μεξικό για να πραγματοποιήσει ένα όνειρο που ούτε ο ίδιος δεν είχε ονειρευτεί, πρωταγωνιστεί στον έβδομο κύκλο της Αμερικανικής τηλενουβέλας «Lord Of The Skies».

Με αφορμή αυτό το μεγάλο επαγγελματικό βήμα που έκανε, συνέντευξη παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν», και μίλησε για την εμπειρία του, με τη συμμετοχή του στη σειρά αυτή, για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Υπήρχαν και στιγμές που ένιωθα μόνος μου, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα μου, μ’ έπιανε η νοσταλγία… Στο Ιράν ήταν πολύ μεγάλη η παραμονή μου, έμεινα 3 μήνες, μεγάλο διάστημα… Μου έλειψαν τα συγγενικά μου πρόσωπα, οι φίλοι μου και το ελληνικό φαγητό πάρα πολύ. Εκεί δεν είχαμε πάρα πολλές επιλογές. Τα φαγητά τους είναι πολύ πικάντικα, δεν τρώνε χοιρινό λόγω θρησκείας, ενώ τρώνε πολύ το αρνί, που δεν είναι για να το τρως κάθε μέρα, αλλά… το έτρωγα αναγκαστικά” είπε από την εμπειρία του σε μακρινές χώρες.»

Όσο αναφορά το φλερτ και τις γυναίκες του Μεξικού, ο ίδιος ομολόγησε πως δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με το «άθλημα»:

«Δεν είχα χρόνο για φλερτ και τέτοια πράγματα, δουλεύαμε από τις 5:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ. Δεν είχα διάθεση, ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Ήταν ελάχιστες οι μέρες που είχα κενό, οπότε… τίποτα. Το Μεξικό δεν έχει πολύ ψηλούς άντρες κι οι γυναίκες εκεί με κοιτούσαν πολύ έντονα. Στο Ιράν, που είναι μια χώρα που οι γυναίκες δεν μπορούν να εκδηλωθούν, είναι ντυμένες από πάνω μέχρι κάτω, εκεί δεν υπάρχει φλερτ. Τι να λέμε, απαγορεύεται η χειραψία… Στο Ιράν δεν υπάρχει lifestyle, διασκέδαση. Αυτό δεν ήταν κάτι που μου έλειπε, καθώς ξυπνούσα 4:00 το πρωί, έβλεπα απίστευτα τοπία, κάναμε γυρίσματα στην έρημο. Ήταν δυνατή εμπειρία, βρέθηκα πρώτη φορά σε μουσουλμανική χώρα με απαγορεύσεις

Σχετικά με την εμπειρία του βίωσε αναφορικά με τα γυρίσματα της σειράς ο ίδιος αποκάλυψε:

«Οι άνθρωποι που εργάζονται πίσω από τις κάμερες είναι χιλιάδες. Το ενδυματολογικό τμήμα, που είχε να φτιάξει 3.000 στολές, αποτελούνταν από 200 άτομα. Έχτιζαν φρούρια μέσα στην έρημο, εκατοντάδες άνθρωποι δούλευαν για όλα αυτά. Ήμουν σε άρμα, που το έσερναν δύο άγρια αραβικά άλογα, όπως στον «Μονομάχο», όπου καλπάζαμε μ’ αυτά μέσα στην έρημο. Όταν κατέβαινα από το άρμα έτρεμα, σαν είχα πιει 5 καφέδες, από την αδρεναλίνη, που έδινε η αίσθηση από τον καλπασμό του αλόγου.»

Για το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό σε περίπτωση μιας καλής επαγγελματικής πρότασης, το γνωστό μοντέλο ανέφερε:

«Δεν έχω πρόταση από το Χόλιγουντ για να ρίξω «μαύρη πέτρα» στην Ελλάδα, για να μπω στο δίλημμα αυτό… Αν προχωρήσει η δουλειά κι είμαι υποχρεωμένος να μεταφερθώ στο εξωτερικό θα το κάνω, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Η Ελλάδα μου αρέσει σαν βάση. Αν ήθελα να πάω να κάνω τυχοδιωκτισμό, να εγκατασταθώ κάπου, θα το είχα κάνει. Η οικογένειά μου είναι εδώ, δεν μ’ ενοχλεί να έχω την Ελλάδα σαν βάση και να γυρίζω. Αν έρθει ένα συμβόλαιο, που πρέπει να παραμείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, που συνήθως αυτά συνοδεύονται από πολύ καλά λεφτά, θα το κάνω.»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, δεν έκρυψε την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια με τη προϋπόθεση να βρει την κατάλληλη γυναίκα γι’ αυτό:

«Σκέφτομαι τη δημιουργία της οικογένειας, αλλά τον τελευταίο καιρό, τα δύο χρόνια, περισσότερο χρόνο ήμουν στο εξωτερικό, κι αυτό δεν βοηθάει πολύ. Από την άλλη μεριά, θα μπορούσε να μου είχε τύχει να είχα βρει μια Ισπανίδα, συμβαίνουν αυτά. Μου αρέσει πολύ η ιδέα να δημιουργήσω οικογένεια, κι αν ερωτευτώ, δεν θα βάλω πάνω από αυτό την καριέρα μου. Αυτό θα γίνει άμα νιώσω ότι βρήκα τη γυναίκα για να κάνω οικογένεια.»

Για τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση, ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε:

«Δεν έχω σχέση, δύο χρόνια… Έχω βγει με δύο κοπέλες με την προοπτική της σχέσης, αλλά δεν… προχώρησε. Οι σχέσεις μου που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, είναι όταν είμαι καιρό με μια κοπέλα, δεν τα φτιάξαμε και την άλλη μέρα πήγαμε στο πάρτι. Όταν έχω σχέση φαίνεται, δεν το διαφημίζω, αλλά δεν το κρύβω κιόλας.»

Τέλος αναφέρθηκε στις πρώην σχέσεις του, με τις οποίες, όπως εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος, κρατάει καλές σχέσεις.

«Δεν έχω “σκοτωθεί” με καμία πρώην μου, συνήθως, ακόμα κι αν έχω χωρίσει «άτσαλα», κρατάω καλές σχέσεις, δεν είμαι στα “μαχαίρια” με κάποια πρώην μου, με αγαπούν και τις αγαπάω όλες. Σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω πλέον να μιλάω για τα προσωπικά μου.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This