Τζέραρντ Μπάτλερ και Σοφία Χαρμαντά απολαμβάνουν τις διακοπές τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Must Read

Ερωτευμένοι στο Μονακό ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Σοφία Χαρμαντά! Ο χολιγουντιανός star και η Ελληνίδα καλλονή, που κάνει καριέρα στο modeling στην Αμερική, αυτό το διάστημα κάνουν μαζί διακοπές, ζώντας ξένοιαστες στιγμές διακοπών και απολαμβάνοντας το ειδύλλιό τους στο Πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής.

Ο Χάρης Σιανίδης, μάλιστα, τους επισκέφτηκε και αποκάλυψε μέσω του Instagram του μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού σε τρυφερές στιγμές. Ο γνωστός PRman ανέβασε μερικά instastories, στα οποία είδαμε τη Σοφία χαλαρή, χαμογελαστή κι ευτυχισμένη να κρατάει στην αγκαλιά της τον Τζέραρντ ξαπλωμένο και να του χαϊδεύει τα μαλλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τους δυο τους να κάνουν jet ski.

«Τι υπέροχη μέρα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, για το ταξίδι!» έγραψε πάνω στις εικόνες. Να θυμίσουμε ότι ο «Λεωνίδας» και το μοντέλο γνωρίζονται πολλά χρόνια, από τότε που εκείνη πρωτοπήγε στην Αμερική για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Μάλιστα, τότε, ο διάσημος ηθοποιός τη φιλοξένησε στην πολυτελή βίλα του στο Λος Αντζελες για επτά ολόκληρους μήνες και επιπλέον τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου προκειμένου να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το 2019, ωστόσο, η σχέση τους πήρε ερωτική μορφή και οι δυο τους ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο δεσμός, ωστόσο, χάλασε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ο γοητευτικός star αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην πολύχρονη σχέση του με την πρώην σύντροφό του Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016. Ωστόσο, όπως δείχνει η συνέχεια, η Σοφία τού είχε κλέψει την καρδιά για τα καλά κι ο 50χρονος ηθοποιός δεν άργησε να ξαναχωρίσει οριστικά τη Μόργκαν και να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής.

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι ενισχύθηκαν και από το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες ο Τζέραρντ ήρθε στην Ελλάδα και έτρεξε ως λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που τελικά αναβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού και η Σοφία ήρθε μαζί του για να τον στηρίξει. Τώρα βέβαια δεν μιλάμε απλώς για φήμες και δημοσιεύματα, αφού μετά και τις αναρτήσεις του Σιανίδη που τους απεικονίζουν σε αγαπησιάρικα ενσταντανέ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εδώ… υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Ωραίο ζευγάρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This