Αθηνά Πολίτη: «Η πορεία στον χώρο του θεάματος είναι δύσκολη»

Must Read

Αθηνά Πολίτη με διάθεση για αποκαλύψεις και εξομολογήσεις! Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου και το περιοδικό «Hello!» για τους στόχους και τα όνειρά της, κάνοντας έναν απολογισμό της καριέρας της.

Η ίδια είπε πως η απόφαση της επαγγελματικής της ενασχόλησης με το τραγούδι ωρίμασε ως ιδέα στην εφηβεία της, μια και τότε συνειδητοποίησε ότι η μουσική ήταν απαραίτητο για εκείνη μέσο έκφρασης. Η ίδια, μιλώντας για τις συνεργασίες της με αγαπημένα ονόματα στον χώρο του τραγουδιού, όπως τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Πάνο Κιάμο, τόνισε πως και οι τρεις τους τη συμβούλευσαν να είναι ο εαυτός της και να βάζει την ψυχή της στην ερμηνεία της.

Ανοίγοντας την καρδιά της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια τόνισε πως ο δρόμος για την καταξίωση και την κορυφή δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. «Η πορεία στον χώρο του θεάματος ούτως η άλλως είναι δύσκολη, πόσο μάλλον στο τραγούδι» είπε η Αθηνά Πολίτη και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλές καλές φωνές, τόσο παλιές όσο και νέες, αλλά αυτό που θα κάνει να διακριθείς και να χαράξεις τη δική σου πορεία είναι ο χαρακτήρας σου και η προσωπικότητά σου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την εκτίμησή της και τον θαυμασμό της για την Αννα Βίσση, τον Βασίλη Καρρά και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ από τους νεότερους ανέφερε πως εκτιμά τους Οικονομόπουλο και Αργυρό.

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι φαντάζεται τον εαυτό της τα επόμενα χρόνια ευτυχισμένο, με πολλά νέα τραγούδια και με συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This