Σοκάρει η αποκάλυψη του Δημήτρη Νέζη για γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά»

Must Read

«Πολύ γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ύψωσε τείχη στην καριέρα μου, όταν δεν ενέδωσα στις σεξουαλικές του ορέξεις». Με αυτά τα λόγια ο τραγουδιστής και ηθοποιός Δημήτρης Νέζης αποκαλύπτει μιλώντας στην «Εspresso» τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό άνδρα της ελληνικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Ο Δημήτρης Νέζης ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία από πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας μουσικές σπουδές στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Νεκτάριος Σφυράκης, η Τζούλι Μασίνο, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καλομοίρα και ο Γιάννης Βασιλείου, ενώ έχει κυκλοφορήσει δώδεκα singles.

O δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον τραγουδιστή, καθώς όταν αποφάσισε να πάει στο Λονδίνο για μουσικές σπουδές, αντιμετώπισε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και ρατσισμό, που τον οδήγησαν ακόμα και σε αυτοκτονικές τάσεις:

«Η ζωή στο Λονδίνο σε κάνει ωριμότερο άνθρωπο αλλά και καλλιτέχνη. Τα πράγματα ήταν δύσκολα, δεν σου κρύβω, βιώνοντας τον μεταναστευτικό ρατσισμό, την εποχή που στην Ελλάδα ξεκινούσε η οικονομική κρίση… Υπήρχαν βράδια που έκλαιγα ασταμάτητα μπροστά από τις γραμμές του μετρό, κάνοντας περίεργες και αρνητικότατες σκέψεις… Ως καλλιτέχνης οι γνώσεις που πήρα σε μια χώρα κορωνίδα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ήταν ανεπανάληπτες για την πορεία μου και είμαι ευγνώμων» εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Κάραλη.

Επιστρέφοντας στη χώρα μας ως νέος τραγουδιστής δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό παρουσιαστή της τηλεόρασης, με άσεμνες και χυδαίες προτάσεις, όπως καταγγέλλει στην «Espresso». Μάλιστα, δηλώνει ότι όταν αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του έμπειρου παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού, του «έκλεισαν πόρτες» στη μουσική βιομηχανία και στο ραδιόφωνο.

«Είναι αισχρό και θλιβερό οι “ισχυρότεροι” του καλλιτεχνικού κόσμου να καπηλεύονται τα όνειρα των νέων και ανερχόμενων καλλιτεχνών για να ικανοποιούν τις αδηφάγες ορέξεις τους. Φυσικά και με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά άτομα πολύ γνωστά του καλλιτεχνικού κόσμου, ειδικά στο παρελθόν. Ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, με μακροχρόνια εμπειρία στα τηλεοπτικά πάνελ και τα ραδιόφωνα, με έχει προσεγγίσει με προσβλητικό και χυδαίο τρόπο. Όταν “σκόνταψε” στην παιδεία και στις αξίες μου, με διέγραψε αυτομάτως από όλα τα social media και δεν απάντησε ποτέ ξανά σε οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία μου, υψώνοντας τείχη στη μουσική πορεία μου» αναφέρει ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Δημήτρης Νέζης, που εργάζεται και ως ηθοποιός, σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο video clip του με τίτλο «Εν βρασμώ ψυχής»: «Δισκογραφικά έχουμε ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούμε τα νέα μας τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2021. Το “Χαρτί καμένο” αποτελεί το πρώτο single, σε στίχους δικούς μου και μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου, ενώ το δεύτερο single με τίτλο “Εν βρασμώ ψυχής”, σε μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου και στίχους Δημήτρη Δινελεκίδη, κυκλοφορεί στις 31/7 με ένα υπέροχο video clip, παραγωγής του nightstories.gr/Mike Digicam, που θα λατρέψετε!»

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Dua Lipa σε αυτούς που την έκριναν για την φωτογραφία με την «Μεγάλη Αλβανία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This