Μιχάλης Ρακιντζής για την τουρκική προκλητικότητα: «Ξαμολήστε τον κύριο Φλώρο μπας και γίνει τίποτα» (video)

Must Read

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής των 80’s και 90’s, Μιχάλης Ρακιντζής κάνει come back στην μουσική σκηνή με νέο single και ξεκινά ταυτόχρονα τις συναυλίες του για το καλοκαίρι.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο διάσημος τραγουδιστής που μας είχε εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision το 2002 με ένα ανατρεπτικό ροκ-ποπ κομμάτι  το οποίο δεν κατάφερε να διακριθεί, έλειπε αρκετό καιρό από το προσκήνιο.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στη συνέντευξη, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα που ταράζουν την Ελλάδα που βγήκε λαβωμένη από την κρίση του κορωνοϊού και προκαλούν ένταση στο Αιγαίο, εν μέσω τουριστικής σεζόν.

«Η πολιτική τα τελευταία χρόνια δεν το είχε πάει καλά το θέμα. Ξαμολήστε τον κύριο Φλώρο (τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ) μπας και γίνει τίποτα», δήλωσε με χαμόγελο ο κ. Ρακιντζής.

«Με ενοχλούν διάφορα. Το να περιμένουμε τη βοήθεια από ξένους δεν είναι τιμητικό για τους Έλληνες. Ο Έλληνας βοηθούσε τους άλλους, πιο παλιά, δεν περίμενε κανέναν να τον βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε αυτάρκεις και να μην ψαρώνουμε», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Όσο για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας που από το πρωί της Παρασκευής πλήθος μουσουλμάνων έχουν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν, ο κ. Ρακιντζής έδωσε μια πιο αισιόδοξη πλευρά του θέματος: «Ας το πάρουμε διαφορετικά: Σήμερα θα υποκλιθούν στην Αγία Σοφία κάποια εκατομμύρια μουσουλμάνοι, ας το δούμε έτσι. Το θέμα είναι διμερές, δεν αφορά κανέναν άλλο. Μόνο οι Έλληνες έχουν αυτόν τον δεσμό με την Αγία Σοφία, κανένας άλλος λαός», δήλωσε.

Ακούστε το νέο του single:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This