Σε μοναστήρι η Ελένη Μενεγάκη παρέα με τη μητέρα της και τον Μάκη Παντζόπουλο 

Must Read

Η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης, έβγαλε το στέμμα της και άφησε τον θρόνο της τηλεθέασης για να ξεκουραστεί και να απολαύσει καθημερινές στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένεια και τους αγαπημένους της.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την τελευταία της εκπομπής, βρέθηκε άμεσα στην αγαπημένη της Άνδρο παρέα με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, έχοντας φτιάξει μια ξενοδοχειακή μονάδα στα απομονωμένα Άχλα. Στο ίδιο ξενοδοχείο μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε γνωρίσει τον Μάκη Παντζόπουλο που έμελλε να γίνει ο έρωτας της ζωής της. 

Ελένη Μενεγάκη

Το ζευγάρι που τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, βρέθηκε παρέα με τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα όπου συνομίλησε με τους ιερωμένους και με ταπεινότητα ζήτησαν τις ευλογίες τους. Απόλυτα διακριτική, η Ελένη μπήκε στο μοναστήρι από την πίσω πόρτα και συνομίλησε με τον ηγούμενο Ευδόκιμο και τον πατέρα Αέτιο, όπως δημοσιεύει το enandro.gr.

Πηγή: enandro.gr
Πηγή: enandro.gr
Πηγή: enandro.gr
Πηγή: enandro.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This