Η Μύκονος γέμισε με… celebrities! Στο πριγκιπάτο ο Δημήτρης Μηλιώνης με νέο αμόρε

Must Read

Βόλτες στη Μύκονο με νέα αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του κάνει ο Δημήτρης Μηλιώνης, μόλις λίγες ημέρες μετά τη νέα αποκάλυψη της «Espresso» για το ειδύλλιο-εξπρές που μοιράστηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η πληροφορία ότι η παρουσιάστρια ήρθε κοντά με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη λίγο μετά το τέλος της καραντίνας, πραγματοποιώντας κάποιες πριβέ εξόδους, δημοσιοποιήθηκε μέσω της εφημερίδας μας στις 11 Ιουλίου, με την Queen Dina να την επιβεβαιώνει έμμεσα το ίδιο κιόλας βράδυ.

Ήταν στον τελικό του «J2US», όταν επέλεξε να απαντήσει με… σιωπή και ένα αμήχανο χαμόγελο σε σχετική ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής του show Νίκος Κοκλώνης. Κι όμως, όπως αποκαλύψαμε στο φύλλο της περασμένης Τετάρτης, το ειδύλλιό τους έλαβε τέλος με συνοπτικές διαδικασίες.

Παρά το άδοξο φινάλε, πάντως, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έβαλαν μαύρες πλερέζες. Απεναντίας, την κοπάνησαν για το νησί των ανέμων, όπου γλεντούν τις τελευταίες μέρες. Εκείνη με τις φίλες της, εκείνος με νέα γοητευτική συντροφιά.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μηλιώνης εμφανίστηκε στα κοσμικά Ματογιάννια κρατώντας από το χέρι μια εκρηκτική νεαρή γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία φορούσε σούπερ μίνι, τραβώντας τα βλέμματα στο πέρασμά της. Όσο για την Queen Dina, μέχρι χθες ανέβαζε φωτογραφίες στο Ιnstagram από το νησί, δείχνοντας να απολαμβάνει τις ανέσεις του ξενοδοχείου πολυτελείας όπου έχει καταλύσει. Στην πιο πρόσφατη από αυτές ποζάρει δίπλα στην πισίνα γράφοντας στη λεζάντα το σχόλιο «I want to get away, I want to fly away», που είναι στίχος γνωστού τραγουδιού του Λένι Κράβιτζ.

Κι ενώ το κουτσομπολιό για το πρώην ζευγάρι έχει ανάψει για τα καλά, οι παπαράτσι συνεχίζουν ακάθεκτοι να αιχμαλωτίζουν με τον φακό τους στιγμιότυπα από τις διακοπές των celebrities στον πανάκριβο προορισμό. Όπως τη Σοφία Καρβέλα, η οποία απαθανατίστηκε στην παραλία μαζί με τον άντρα της Θανάση Πανουργιά και τους γιους τους Νίκο και Νέστορα, αλλά και τον Γιώργο Βάλαρη, που εθεάθη να κάνει τη βόλτα του με την εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα. Στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων βρίσκεται ακόμη το ερωτευμένο ζεύγος Στράτου Τζώρτζογλου και Σοφίας Μαριόλα, οι οποίοι δεν έχασαν ούτε αυτή τη φορά την ευκαιρία να ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά μπροστά στον φακό.

Δείτε επίσης: Η Μελίνα Ασλανίδου πήγε τελικά «βόλτα» στον Ζαχαράτο – Έδωσαν τέλος στις φήμες για την κόντρα τους (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This