Εριέττα Κούρκουλου: Καρέ καρέ οι προετοιμασίες για τον γάμο της κόρης της Μαριάννας Λάτση (video)

Must Read

Το ωραιότερο βράδυ της ζωής της θα ζήσει την Τρίτη 28 Ιουλίου η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου. 

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη στο Αγράρι της Μυκόνου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Αρχικά, το ζευγάρι είχε σχεδιάσει να παντρευτεί στο νησί Δεσποτικό απέναντι από τον Αντίπαρο, όμως τα σχέδια τους άλλαξαν και τελικά ο γάμος θα τελεστεί στο Αγράρι, ένα τοπίο με απίστευτη φυσική ομορφιά.

Ο Βύρων Βασιλειάδης με την φίλη του Ελεονώρα Μελέτη

Στην δεξίωση, πάνω σε μια εντυπωσιακή σκηνή, θα εμφανιστεί για να τραγουδήσει στους καλεσμένους ο διάσημος τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος και η βραδιά αναμένεται να είναι αξέχαστη. Σύμφωνα ορισμένες πληροφορίες, οι καλεσμένοι φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στον Ορνό, ενώ αναμένεται πολλά ιδιωτικά σκάφη να αράξουν στον κόλπο του Αγραρίου.

Το νυφικό της Εριέττας Κούρκουλου έχει επιμεληθεί ο Vrettos Vrettakos, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η φίλη της Εριέττας, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Δείτε επίσης: Με λευκή δαντέλα η Μαριάννα Λάτση στον υπέρλαμπρο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου – Δρακόντια μέτρα ασφαλείας (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This