Η Μάρα Δαρμουσλή θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σεφ της καρδιάς της Βασίλη Τσατσάκη στις 5 Σεπτεμβρίου (video)

Must Read

Στο Μάτι Αττικής θα παντρευτεί η Μάρα Δαρμουσλή τον σεφ της καρδιάς της Βασίλη Τσατσάκη, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ενώ θ’ ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση στη Νέα Μάκρη.

Όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» στις αρχές Ιουλίου, η όμορφη ηθοποιός, που προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ, προβάρει νυφικά το τελευταίο διάστημα στο Bridal Loft Athens της Φαίδρας Θεοδωρίδου, στο Σύνταγμα. Εκεί την εντόπισε πρόσφατα και η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», με την ίδια να ανακοινώνει τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου.

«Η εκκλησία που θα παντρευτούμε βρίσκεται στο Μάτι, μια περιοχή που έχει ακόμη πολύ πόνο και με αυτόν τον τρόπο, με χαρές, με πράγματα που γίνονται εκεί, θα μπορέσουμε κι εμείς να δώσουμε λίγη ώθηση…» δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι μετά το μυστήριο εκείνη και ο αγαπημένος της θα υποδεχτούν τους καλεσμένους τους στη Νέα Μάκρη για το wedding party τους. Σε άλλη συνέντευξή της, πριν από λίγους μήνες, η 38χρονη ηθοποιός και μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, του Άγγελου, από τον προηγούμενο γάμο της με τον πρωταθλητή του muay thai Παύλο Καπώνη, είχε αποκαλύψει ακόμη ότι πέρα από δεύτερο γάμο, θα ήθελε κι άλλα παιδιά.

«Αν κάνω δεύτερο παιδί, θα ήθελα να είναι πριν από τα 40. Βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το περιθώριο, θα το βάλω μπρος και θα το προχωρήσω. Όχι ένα, αλλά και δύο παιδιά. Δεν θέλω να αφήσω τον Άγγελο μόνο του…» είχε αναφέρει.

Δείτε επίσης: Βερόνικα Αργέντζη: Οι συμβουλές της Βλαχοπούλου και η συγκινητική ιστορία με την Βουγιουκλάκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This