Ο μικρός αδελφός του αδικοχαμένου Παντελίδη, Κωνσταντίνος, υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο

Must Read

Τα καλλιτεχνικά χνάρια του αδικοχαμένου αδελφού του ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο.

Ο 18χρονος τραγουδοποιός έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις με τα πρώτα δείγματα των τραγουδιών του, αφού το «Κάνε αυτό που θέλεις» και το «Με θες ακόμα», που κυκλοφόρησαν αυθόρμητα μέσα στην καραντίνα, συγκέντρωσαν πάνω από 1.000.000 views το καθένα.

Τα σχόλια ήταν αναρίθμητα και στην πλειονότητά τους έκαναν λόγο για ένα πηγαίο λαϊκό μουσικό ταλέντο κι έναν καλλιτέχνη με μέλλον στην εγχώρια showbiz.

Προχθές, Τρίτη 28 Ιουλίου, ο μικρός αδερφός του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη υπέγραψε συμβόλαιο δισκογραφικής συνεργασίας με τη μουσική οικογένεια της Cobalt Music, στην οποία τον υποδέχτηκε θερμά η ιδιοκτήτρια Άννα-Μαρία Αντίππα, τονίζοντας ότι «η ομάδα της Cobalt Music, η οποία αποδεδειγμένα δουλεύει όλα τα χρόνια για την ανάπτυξη ποιοτικού λαϊκού -και όχι μόνο- ρεπερτορίου, ανυπομονεί να εργαστεί εντατικά και με πάθος για την κυκλοφορία το συντομότερο του πρώτου επίσημου single από τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδοποιό, που ανυπομονεί να μοιραστεί τα συναισθήματά του αποκλειστικά μέσα από τα τραγούδια του».

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Κωνσταντίνου Παντελίδη από την εταιρία του θα γίνει στις αρχές του φθινοπώρου. Μέχρι τότε ο ίδιος δεν σταματά να δημιουργεί, γράφοντας κομμάτια ερωτικά που φιλοδοξεί να γίνουν επιτυχίες.

Δείτε επίσης: Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπλόκαρε τον σύζυγό της στο Ιnstagram λόγω… επιστήθιων εξομολογήσεων (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This