Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχτείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ό,τι καλύτερο για αυτόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους. Θα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε δικούς σας φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν. Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα. Η ανάγκη αμεσότητας της συντροφιάς και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων που προφανώς δεν θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν θα είναι η αιτία για να συμπεριφέρεστε ποικιλοτρόπως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα υπάρχει θα οδηγεί τόσο εσάς όσο και τους άλλους σε λάθος συμπεράσματα. Κάντε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματά που νιώθετε για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητά σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν, όμως, οι άλλοι θα απαιτήσουν με κάθε τρόπο την προσοχή σας ή τη συμμετοχή σας στα δικά τους ζητήματα και αυτό δεν μπορείτε να το αγνοήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εναντιωθείτε με τους φίλους σας, γιατί ακόμα και αν υπάρχει μια δόση αλήθειας, εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα. Οπότε δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε. Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.

ΛΕΩΝ: Προβάλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό. Παρόλο που θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων. Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία. Θα γεμίσετε διλήμματα, αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας. Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και επίσης να τους προσδώσετε έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα. Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν.

ΖΥΓΟΣ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως. Καινούργιες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας. Ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που θα σας δώσουν ικανοποίηση, ώστε μέσα στη σχέση να νιώθετε πιο ευχαριστημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και κατανείμετέ τα σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Παρόλο που θα μπορούσε αυτός ο μήνας να είναι μήνας διακοπών, εσείς δεν έχετε την όρεξη να εγκαταλείψετε την εργασιομανία σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που πάνε με πολύ αργά βήματα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες νέες και καλύτερες όπου θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας. Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές σας υποθέσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλλεται να κάνετε ένα γρήγορο απολογισμό για το τι θέλετε πια, αλλά και τι μπορείτε. Μιλήστε με τους γύρω σας, χωρίς να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Προτού βάλετε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους άλλους και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιον άλλον. Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, εάν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Ο σύντροφός σας αποδεικνύει με τις προσπάθειές του πως ζητάει κάτι πιο ποιοτικό μεταξύ σας, μια και ο χρόνος που έχετε για να είστε μαζί μειώνεται αισθητά λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που έχετε και οι δύο. Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δεν χρειάζονται γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε. Σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας μπορεί να είναι και η αιτία που σας κάνει να απομακρύνεστε, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκετε ουσιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία. Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ό,τι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας. Οι ισορροπίες θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα που παρουσιάζεται εδώ και καιρό με τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να εκδηλωθεί σε υπεροψία και να σας οδηγήσει σε συχνές αντιρρήσεις με το έτερόν σας ήμισυ. Εξάλλου, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληγώσετε τον εγωισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να έχετε πρόοδο στα συναισθηματικά σας αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Οι αδέσμευτοι να είστε συγκρατημένοι σε κάποιες καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες πιθανώς να σας παρασύρουν σε περιπέτειες που δεν είστε έτοιμοι να αφεθείτε. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο, ειδικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή, ακόμα κι αν πάρετε αυτό που θέλετε, για να μπορέσετε να φύγετε αξιοπρεπώς. Οι ερωτικές σας επιλογές θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε περισσότερο επιφυλακτικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This