Οι διακοπές της βασιλικής οικογένειας σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες με μέτρα ασφαλείας

Must Read

Διακοπές επί ελληνικού εδάφους για την πρώην βασιλική οικογένεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος -που καλό είναι να αποφεύγονται γενικά οι άσκοπες μετακινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν συνωστισμό- ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος και η σύζυγό του Αννα Μαρία με τα παιδιά και τα εγγόνια τους παραθερίζουν στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες.

Το γεγονός έκανε γνωστό με φωτογραφικά… ντοκουμέντα ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού Παύλος, ο οποίος, ως λάτρης των social media, μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers του στο Ιnstagram μια φωτογραφία με τα περισσότερα από τα μέλη της γαλαζοαίματης φαμίλιας να κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Ανάμεσά τους, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, η κόρη του Ολυμπία, ο γιος του Αχιλλέας και, βέβαια, οι γονείς του Κωνσταντίνος και Αννα Μαρία. Σημειώνεται πως ο Παύλος είχε κάνει την αρχή των… αποκαλύψεων του πριν από τρεις μέρες, ποστάροντας στον λογαριασμό του και μια φωτογραφία της Μαρί Σαντάλ με την Ολυμπία να κάνουν τη βόλτα τους στις Σπέτσες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This