Η Ελένη Φιλίνι για Wikipedia: «Με εκνεύρισε πάρα πολύ, έφτασα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» (video)

Must Read

Μία από τις πολύ γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς, είναι η Ελένη Φιλίνη. Πρόσφατα την είχαμε απολαύσει ως διαγωνιζόμενη στο μουσικό show «Just the 2 of Us».

Για τις ανάγκες του show δεν δίστασε να κάνει τρομερές αλλαγές, απ ‘ότι φαίνεται όμως αυτό της άρεσε και το συνέχισε αφού φανερά ανανεωμένη και με καινούριο look, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not».

Από μελαχρινή μακρυμαλλούσα, εμφανίστηκε με κοντό ξανθό μαλλί, ωστόσο η ίδια δεν αποκάλυψε αν είναι όντως το δικό της μαλλί ή το υιοθέτησε για τους λόγους της παράστασης που θα συμμετέχει, παρόλα αυτά δηλώνει πως της αρέσει πολύ!

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή και εκτός από το νέο της look και την παράσταση «Δον Καμίλο» που θα πρωταγωνιστήσει, μίλησε και για έναν γεγονός που την ενόχλησε.

Στην αναφορά του ενός από τους παρουσιαστές, Γρηγόρη Γκουντάρα, για την καλλιτεχνική της πορεία και πιο συγκεκριμένα για τη χρονιά 1985, όπου αναφέρεται στη wikipedia ότι είχε γυρίσει 6 βιντεοταινίες, η ίδια το διέψευσε και μάλιστα αυτή η ιστορία δήλωσε πως την έχει εκνευρίσει πολύ.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Επίσης έχω διαβάσει ότι μόνο σε μια χρονιά έκανες έξι βιντεοταινίες, το 1985»

Ελένη Φιλίνη: «Αδύνατον! Το 1985 έκανα την πρώτη μου! Όχι, ποιος σου το είπε αυτό; Η Wikipedia λέει ότι θέλει. Αυτοί εκεί γράφουν χωρίς καμία υπογραφή. Δεν ξέρεις ποιος είναι, δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, να πας να τους δεις. Από που και ως που λέει ο καθένας ότι του κατέβει; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά»

Παλιότερα,όπως αποκάλυψε και η ίδια, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε κάνει λάθος την ηλικία της. Αναγκάστηκε και έφτασε μέχρι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος χωρίς όμως να μπορέσει να βγάλει κάποια άκρη.

«Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτά. Και για την ηλικία μου έγραφαν ότι ήθελαν. Και κάποια στιγμή με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα έφτασα και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This