Η Μπέλα Χαντίντ σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο σε αστυνομικούς που δεν φορούν μάσκα

Must Read

«Δείχνετε σαν χαζοί», είναι το λόγια του διάσημου μοντέλου προς ομάδα αστυνομικών της Νέας Υόρκης.

Η καλλονή Μπέλα Χαντίντ, φαίνεται να ενοχλήθηκε από την ανευθυνότητα μερικών αστυνομικών του τμήματος της Νέας Υόρκης, οι οποίοι θεώρησαν πως η χρήση μάσκας… ίσως δεν είναι απαραίτητη!

Μπέλα Χαντίντ

Το εκθαμβωτικό μοντέλο, φορώντας την προστατευτική της μάσκα, ποζάρει μπροστά στην ομάδα των αστυνομικών και με μια «ιδιαίτερη» χειρονομία, εκφράζει την οργή της για τη αδιαφορία τους απέναντι στην προστασία από τον κορωνοϊό.

Μπέλα Χαντίντ

«Έι, αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, οι μάσκες είναι για την ασφάλεια όλων μας, όχι μόνο για τη δική σας», γράφει στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Δείχνετε σαν χαζοί», γράφει δείχνοντας με βελάκια τους αστυνομικούς χωρίς μάσκα.

Μπέλα Χαντίντ

Το μοντέλο, μέσα από τις φωτογραφίες αυτές, τονίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού η πόλη της Νέας Υόρκης έχει δεχθεί σφοδρό πλήγμα εξ αιτίας του κορωνοϊού τους τελευταίους μήνες.

Μπέλα Χαντίντ

Η Μπέλα Χαντίν, έχει μοιραστεί την ανησυχία της να μην κολλήσει τον επικίνδυνο ιό, λόγω της νόσου του Λάιμ, από την οποία πάσχει και η οποία αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα της.

Στέκεται μπροστά στους αστυνομικούς, κανείς από τους οποίους δεν τηρεί τους κανόνες προστασίας, και προτρέπει με κεφαλαία γράμματα τους εκατομμύρια follower της να φοράνε μάσκα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This