«Πάρτι» με ψεύτικα προφίλ του Αλέξη Γεωργούλη που στέλνουν μηνύματα στις followers να πάνε για… καφέ

Must Read

Χαμός γίνεται με τα ψεύτικα προφίλ του Αλέξη Γεωργούλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιτήδειοι που παριστάνουν πως είναι ο διεθνούς φήμης Έλληνας ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνούν με followers του, κυρίως με γυναίκες, τους πιάνουν κουβέντα στο chat και ζητούν διάφορα πράγματα, από το να πάνε για καφέ μαζί τους, μέχρι και τις διευθύνσεις των σπιτιών τους!

Ο Αλέξης Γεωργούλης ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στον αχανή χώρο του διαδικτύου με… σημαία το όνομά του από μηνύματα που του έστειλαν άνθρωποι οι οποίοι τον ακολουθούν στους επίσημους λογαριασμούς του στο Instagram, στο facebook και το twitter. Έτσι, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα προσωπικά του social media φρόντισε να προειδοποιήσει τα διαδικτυακά πλήθη για την ύπαρξη όλων αυτών των ψεύτικων προφίλ, ζητώντας τους να μην απαντούν σε όποιον Αλέξη Γεωργούλη τούς χτυπήσει τη διαδικτυακή πόρτα, πολύ περισσότερο δε να μη μοιράζονται μαζί τους τις διευθύνσεις τους ή άλλα προσωπικά δεδομένα τους.

«Υπενθυμίζουμε ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να δίνετε προσωπικά δεδομένα σας στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που αντιποιούνται ταυτότητες άλλων προσώπων και εκμεταλλευόμενοι τη φήμη αυτών επικοινωνούν με τον κόσμο, με άγνωστες και συχνά επικίνδυνες προθέσεις. Ουδεμία σχέση έχει ο Αλέξης Γεωργούλης με άλλες σελίδες πλην των επισήμων που φέρουν το μπλε διακριτικό – blue badge με το όνομα χρήστη: Alexis Georgoulis. Για ειδήσεις και ενημερώσεις του Ευρωκοινοβουλίου: georgoulisalexis_ep στο Instagram, Alexis Georgoulis MEP στο facebook και GeorgoulisAlexisMEP στο twitter. Εχουν υποβληθεί εγκλήσεις στην Εισαγγελία και καταγγελίες στο ηλεκτρονικό έγκλημα και προσκαλούμε τους επιτηδείους να σταματήσουν την όποια παράνομη ενέργειά τους, καθώς η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και οι λογαριασμοί θα ιχνηλατηθούν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ηθοποιού.

«Ήταν ύποπτο»

Αμέσως κι άλλοι followers του κατήγγειλαν ότι είχαν δεχτεί κρούσεις από τους fake λογαριασμούς του. «Κατά καιρούς στο Instagram υπήρχαν λογαριασμοί που προσπαθούσαν να με προσεγγίσουν λέγοντας πως είσαι εσύ!!! Με αιτήματα κυρίως στο Alexis Georgoulis. Συγκεκριμένα 3 φορές με διαφορετική φωτογραφία προφίλ. Δεν με ξεχνούσαν η αλήθεια να λέγεται» έγραψε κάποια. «Το κατάλαβα πως ήταν ύποπτο που ο “Αλέξης Γεωργούλης” θέλησε ξαφνικά να κάνει chat μαζί μου» σημείωσε μια άλλη.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This