Συνατσάκη και Κάκκαβα ποζάρουν χωρίς ρετούς και μακιγιάζ, διαδίδοντας το πιο ηχηρό μήνυμα

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αρχή και η Ναταλί Κάκκαβα ακολούθησε το παράδειγμά της. Κοινός στόχος των δύο τηλεπαρουσιαστριών, να περάσουν ένα μήνυμα όλο νόημα στις άλλες γυναίκες: Αγαπήστε τον εαυτό σας με τις ατέλειές του!

«Ιδιος άνθρωπος, ίδια ώρα, ίδιο σώμα, άλλη πόζα… Θα κάνω αυτό το ποστ για να αντικρίσω τη δική μου ντροπή» γράφει η Μαίρη κάτω από μια διπλή φωτογραφία της που ανέβασε στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με μαγιό, στο ένα «κλικ» με κάποιο φίλτρο και στο άλλο real και αρετουσάριστη!

«Βολικά θύματα»

«Μας είπαν “αυτό το πρότυπο γυναίκας είναι το όμορφο” κι εμείς πειστήκαμε και προσπαθούμε όλες να του μοιάσουμε. Σε αυτό το ένα. Το αψεγάδιαστο. Όλες. Και γιατί; Για να αρέσουμε περισσότερο στους άντρες; Για να μας θαυμάζουν περισσότερο οι γυναίκες; Για να μην αντικρίσουμε ποτέ τον ολόκληρο εαυτό μας; Για να παραμείνουμε βολικά θύματα μιας ολόκληρης βιομηχανίας που μας θέλει να μην αντέχουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια μας, ενώ το 90% από εμάς την έχει; Έλα, μωρέ παιδιά… μέχρι πότε;» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.

«Είμαι 1,67. 60 κιλά. Γυμνάζομαι εδώ και χρόνια. Προσέχω να τρέφομαι υγιεινά όσο μπορώ. Όχι πάντα. Όχι με τον ίδιο τρόπο κάθε περίοδο. Έχω χαλάρωση και κυτταρίτιδα που φαίνονται περισσότερο με συγκεκριμένο φως και σε συγκεκριμένες στάσεις, κυρίως σε αυτές που καθόμαστε κανονικά σαν άνθρωποι δηλαδή και όχι σαν ινφλουένσερ. Και δεν πειράζει. Δεν με ορίζει μια στιβάδα δέρματος. Να μην αρέσουμε καθόλου, αν είναι να αρέσουμε μόνο για τη λεία στιβάδα δέρματός μας, φίλη μου. Μας τραβάει η βαρύτητα κάθε δευτερόλεπτο. Όλα θα αλλοιωθούν αργά ή γρήγορα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Από την άλλη μεριά η Ναταλί Κάκκαβα πόζαρε στον instagramικό φακό με, αλλά και χωρίς μακιγιάζ, δείχνοντας τη διαφορά. «Ε, ναι λοιπόν… είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο… Αριστερά εγώ, όπως ξυπνάω το πρωί, και δεξιά όπως με μεταμορφώνουν τα μαγικά χέρια επαγγελματιών μακιγιέζ και κομμωτών στο “Καλοκαίρι #not”» γράφει στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια, δίνοντας συγχαρητήρια στη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία άρχισε την κουβέντα για την αψεγάδιαστη εικόνα που θέλουμε να περνάμε προς τα έξω.

«Εγκλωβιζόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια να ωραιοποιήσουμε την εικόνα μας. Γιατί; Μήπως δεν μας αρέσει ο πραγματικός εαυτός μας; Μήπως δεν θέλουμε να προβάλουμε την αλήθεια μας; Μήπως μας έχουν πείσει πως δεν θα ανεβάσουμε followers αν δεν προβάλουμε μια αψεγάδιαστη και χιλιορετουσαρισμένη φωτογραφία μας; Το ερώτημα όμως είναι άλλο… Αν δεν αρέσουμε εμείς πρώτα στον εαυτό μας… πώς περιμένουμε να αρέσουμε στους άλλους; Αν όλη μέρα ψάχνουμε την τέλεια λήψη και την τέλεια φωτογραφία, πώς νιώθουμε το βράδυ που κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη… Λοιπόν, κορίτσια μου, αγαπήστε τις ατέλειές σας» προτρέπει τις διαδικτυακές φίλες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This