Ο Χάρης Ρώμας φοράει μάσκα σε τηλεοπτική εκπομπή και περνάει ένα μήνυμα που αφορά όλους μας (video)

Must Read

Με μάσκα εμφανίστηκε, το μεσημέρι της Τρίτης ο Χάρης Ρώμας, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και μάλιστα η μάσκα ήταν ασορτί με το σακάκι του.

Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει σε όλο τον κόσμο πως πρέπει να προστατευόμαστε από την πανδημία του κορωνοϊού, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως είναι πλέον η νέα πραγματικότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το μεγάλο πλήγμα που άφησε ο ιός στον επαγγελματικό του χώρο και πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ανήκω στον καλλιτεχνικό χώρο που πλήττεται, λόγω των μέτρων προστασίας, περισσότερο από όλους. Το πακέτο εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει, όμως, είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Είναι πάνω από 140 εκδηλώσεις, βεβαίως κάποιες έχουν αρχίσει και ακυρώνονται ή αναβάλλονται και γω θα προσπαθήσω πάρα πολύ να βρεθεί κάποια άλλη μέρα και ώρα ώστε να μπουν ξανά αν τα πράγματα πάνε καλύτερα στο μέλλον».

Ως Τομεάρχης Πολιτισμού στην Περιφέρεια Αττικής και με αφορμή τη συμμετοχή του στα κοινά στο πλευρό του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη παραδέχτηκε πως:

«έμπλεξα με την πολιτική, παρατηρώ τους πολιτικούς από μέσα παρατηρώ τις πολιτικές θέσεις που είναι πολύ έντονες και στην περιφέρεια. Αυτό είναι κάτι που στην αυτοδιοίκηση δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συνεχίσω να ασχολούμαι, θα προσπαθήσω να το εξομαλύνω όσο γίνεται.

Οι δραστηριότητες του όμως δεν τελειώνουν εκεί, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στα νέα του επαγγελματικά σχέδια, καθώς ο ίδιος ετοιμάζει μία νέα θεατρική παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» η οποία θα παρουσιαστεί τον προσεχή χειμώνα στο θέατρο Alhambra αναφέροντας πως περιμένει να υπάρξουν προβλήματα λόγω της κατάστασης που διανύουμε αλλά δεν θα πτοηθεί.

«Σίγουρα θα είναι μεγάλα τα προβλήματα για το θέατρο, σίγουρα είναι εκεί και μας περιμένουν αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να τα υπερπηδήσουμε»

Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συνάδελφο του Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη του δημάρχου στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πέτρο Φιλιππίδη! Εγώ έτσι και αλλιώς είμαι παλιός (δήμαρχος), το έχω κάνει πολλά χρόνια και με δεδομένη επιτυχία. Να το λέμε αυτό, γι’ αυτό έγινε και το σίκουελ που γνώρισε επίσης επιτυχία. Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αλλά ούτε και ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει να αποδείξει τίποτα γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός συνάδελφος και πολύ σπουδαίος ηθοποιός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This