Kαρφιά στον Alpha από τη Σοφία Βογιατζάκη για τη σειρά «Αστέρια στην άμμο», που δεν «περπάτησε» (video)

Must Read

Τα «Αστέρια στην άμμο» δεν έλαμψαν για πολύ στην ελληνική τηλεόραση και η Σοφία Βογιατζάκη το χρεώνει στους ιθύνοντες του Alpha.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», στο Open, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά στην οποία συμμετείχε, μια παραγωγή των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, που όμως αποφασίστηκε να κοπεί πρόωρα.
Μιλώντας χθες γι’ αυτό, η Σοφία δεν παρέλειψε να ρίξει τα… καρφιά της σ’ εκείνους που πήραν την παραπάνω απόφαση.

«Έκανα πέρυσι σίριαλ, το “Αστέρια στην άμμο”, αλλά δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά. Στον Alpha Κύπρου πήγε πολύ καλά. Στον Alpha Ελλάδος δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Ήταν λάθος χειρισμός» είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε αν πήρε κάποιος την ευθύνη, απάντησε: «Ποιος να βγει από τον Alpha να το παραδεχτεί; Δεν ασχολήθηκαν. Η χαρά μας και ο ενθουσιασμός μας δεν έφυγαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ανεξαρτήτως έκβασης και εξελίξεως των πραγμάτων, απλά ο Alpha θεώρησε ότι έπρεπε να το χειριστεί όπως το χειρίστηκε. Όταν έχεις ένα τόσο καλό προϊόν και δεν το αβαντάρεις για να σου αποφέρει και απλά το θάβεις για να το θάψεις, δεν ξέρω για ποιο λόγο, γιατί αυτό έκριναν ότι είναι το σωστό… Έτσι το έκριναν. Θα κρίνω εγώ γιατί το έκριναν; Ξέρουν τη δουλειά τους, υποτίθεται, γι’ αυτό είναι και στις θέσεις που είναι. Πάντα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This