Η Μαντόνα γιόρτασε τα 62α γενέθλιά της στην Τζαμάικα με μια… γαβάθα μαριχουάνα

Must Read

Με βλέμμα που… ταξίδευε η Μαντόνα πόζαρε μπροστά σ’ έναν δίσκο καλυμμένο με χαρτάκια για τσιγάρο και μαριχουάνα κι ένα τσιγαριλίκι να κρέμεται από τα χείλη της, δείχνοντας -αν μη τι άλλο- ότι ήθελε να γιορτάσει τα 62α γενέθλιά της… ζαλισμένη.

Η «βασίλισσα της ποπ», που αρέσκεται να προκαλεί, συνόδευε τη φωτογραφία της με τη λεζάντα «Καλώς ήρθατε στην Τζαμάικα», ενώ ανέβασε και άλλες, λιγότερο αμφιλεγόμενες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της, στις οποίες εμφανιζόταν η 23χρονη κόρη της Λόλα, αλλά και το 25χρονο toy boy της, ο Αχλμαλίκ Γουίλιαμς. Μάλιστα σε μία από τις λήψεις είναι αγκαλιασμένοι τρυφερά, με τον Γουίλιαμς να φοράει λουλουδάτο πουκάμισο, αφού όλο το στήσιμο της γιορτής είχε ως θέμα την Τζαμάικα.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε ο Γουίλιαμς φαίνεται να της δίνει ένα τσιγαριλίκι, καθώς στην Τζαμάικα η μαριχουάνα είναι το εθνικό φυτό, αλλά η πάνω απ’ όλα επαγγελματίας αρνείται, λέγοντας στον αγαπημένο της ότι προστατεύει τις φωνητικές χορδές της. Μάλιστα, του λέει «αυτό είναι κακό πράγμα», κάτι που -αν μη τι άλλο- κοντράρει τη φωτογραφία που ανάρτησε, με την ίδια στην ουσία να προμοτάρει το κάπνισμα μαριχουάνας. Ποιος έβγαλε όμως ποτέ άκρη με το τι εννοεί και το τι υποδύεται η σταρ, που ζει συνεχώς μεταξύ σκηνικής προσποίησης και πραγματικότητας;

Οι υπόλοιπες αναρτήσεις της από τα γενέθλιά της τη δείχνουν να χορεύει και να τραγουδάει επιτυχίες άλλων, νεότερων τραγουδιστριών, όπως η Dua Lipa, με τα μαλλιά της πλεξούδες και τη σκουρόχρωμη ρίζα να κάνει κρα. Σε κάποια πλάνα φαίνονται και τα μπαστούνια που χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό, αφού έχει μιλήσει δημόσια για τους τραυματισμούς από τους οποίους βασανίζεται στα ισχία αλλά και στα γόνατά της.

Όπως είναι φυσικό, οι αναρτήσεις της γέμισαν από ευχές και σχόλια, με διάσημα πρόσωπα, όπως η Ρόζι Ο’ Ντόνελ, η Εϊμι Σούμερ αλλά και η Κιμ Καρντάσιαν, να εύχονται στη «βασίλισσα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This