Η Ελένη Φουρέιρα σε ξέφρενο πάρτι στην Κρήτη και οι καυτές πόζες με μαγιό (video)

Must Read

Το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Φουρέιρα, «το ζει» διαφορετικά, αφού λόγω της πανδημίας, οι συναυλίες σε  Ελλάδα και εξωτερικό, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε στην όμορφη Κρήτη για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με καλή παρέα.

Εδώ και μερικές ημέρες, η εκρηκτική τραγουδίστρια κάνει διακοπές στην Κρήτη μαζί με τους φίλους της και περνάει καταπληκτικά, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα, που κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Temperatura» το οποίο αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό hit, κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση στο νησί! Ενώ οι φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε στον λογαριασμό της έβαλαν… φωτιά στο Instagram.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, φαίνεται πως βρέθηκε σε πάρτι μαζί με την παρέα της και δεν σταμάτησε να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

φουρειρα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φάνηκε ότι πέρασε καταπληκτικά.

φουρειρα

Μάλιστα, οι φίλοι και συνεργάτες της δεν δίστασαν να την απαθανατίζουν σε… προσωπικές της στιγμές, όπου απολάμβανε το λαχταριστό γεύμα της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This