Σαμπρίνα: «Είναι άδικο να δουλεύουν τα μαγαζιά 7.00 με 12.00»

Must Read

Έδωσε συνέντευξη στο «Καλοκαίρι #not», στο Open, και… αυτοπροτάθηκε για τον νέο κύκλο του «J2US», που αναμένεται να αρχίσει στο ίδιο κανάλι μέσα στο φθινόπωρο. Ο λόγος για τη Σαμπρίνα, η οποία μόλις η κουβέντα οδηγήθηκε στην Eurovision δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει την πεποίθηση πως, αν εκπροσωπούσε εκείνη την Ελλάδα τη χρονιά που ήταν υποψήφια (αλλά τελικά μας εκπροσώπησε η Μαντώ), θα τα πήγαινε καλύτερα! Αποκάλυψε επίσης ότι στα 21 της έκανε ψυχανάλυση, γιατί είχε κρίσεις πανικού και νόμιζε πως ήταν τρελή!

Εξέφρασε και την αντίθεσή της στα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με το ωράριο των νυχτερινών κέντρων και των μπαρ, όπως και με την απόφαση του Νίκου Βέρτη να ξεκινάει το πρόγραμμά του το απόγευμα. «Θεωρώ ότι είναι άδικο να δουλεύουν τα μαγαζιά 7.00 με 12.00. Γιατί μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα όλοι οι καλλιτέχνες. Πιστεύω ότι τα μέτρα που τηρούνται στα μαγαζιά 7.00 με 12.00 μπορούν να τηρηθούν και πιο αργά» σημείωσε.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στις συνεργασίες της και τα τραγούδια που ήθελε να πει, αλλά δεν είπε. «Όταν είχα πρωτογνωρίσει τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο έγραφε τραγούδια για τη Μαντώ και την Αλέξια, και υπήρχαν πολλά που έκλαιγα και ήθελα να τα πω, όπως το ‘‘Δίλημμα’’. Μιλάμε για κλάμα, το ήθελα πάρα πολύ αυτό το τραγούδι» αποκάλυψε, ενώ αναφορικά με τη συμμετοχή της στην Eurovision, όπου δεν προκρίθηκε, τόνισε: «Θεωρώ ότι κακώς δεν πήγα τότε εγώ στην Eurovision με το τραγούδι ‘‘Camera’’. Ηταν πολύ έξυπνο τραγούδι και θεωρώ ότι θα παίρναμε καλύτερη θέση από τη θέση που πήραμε εκείνη τη χρονιά, την 18η. Εκαναν λάθος οι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This