Ο Γιώργος Μαυρίδης γυρίζει τη Γη και καταγράφει συναρπαστικές ιστορίες για τη νέα εκπομπή του «Ιnto the Skin»

Must Read

Μέσα στην πανδημία ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε για να βρει τατουάζ που λένε ιστορίες στα σώματα ανθρώπων! Και αυτά τα ταξίδια του θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Open.

O παρουσιαστής -που σύντομα θα φορέσει και βέρα στο δεξί, αφού έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σύντροφο και ψυχολόγο Κρίστη Καθάργια- μέσα από την εκπομπή «Into the Skin» καταγράφει συναρπαστικές ιστορίες και μας ταξιδεύει σε τόπους ονειρικούς.

Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, μια και ο ίδιος είναι ένας από τους κορυφαίους tattoo artist, ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και… συμμορίες που δύσκολα συναντά κανείς. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους και κάθε τατουάζ σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς, με τις αφηγήσεις τους να καθηλώνουν.

Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές υπάρχουν σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, τον γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμη και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας. Όλα αυτά θα αναδείξει ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τη νέα εκπομπή του. Έτσι, μετά το «World party», ο Μαυρίδης ετοίμασε πάλι τις βαλίτσες του και έκανε check in σε μέρη που κρύβουν μονοπάτια με πολύ μελάνι χαμένα στα βάθη των αιώνων!

Δείτε επίσης: Απόδραση στην Πύλο για δύο superstars! – Η Άννα Βίσση και ο Ρέμος βρέθηκαν στο Costa Navarino

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This