Παρέλυσε ο Σπύρος Φωκάς! «Είμαι πλέον λαβωμένος αετός»

Must Read

«Είμαι πλέον λαβωμένος αετός». Με αυτή τη φράση και με βουρκωμένα μάτια, ο άλλοτε λυγερόκορμος Σπύρος Φωκάς, ο διακεκριμένος Ελληνας ηθοποιός με τις δεκάδες συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο στο σπίτι του, στο Καλαμάκι Κορίνθου. Εκεί, στα 30 τετραγωνικά μέτρα που ζει, περικλείεται η ιστορία ενός από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς όλων των εποχών με διεθνή καριέρα, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του!

Η περιπέτεια και το δράμα του σταρ του σινεμά, που πρώτη έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» και συγκλόνισαν όλο το πανελλήνιο καθώς και χιλιάδες Ελλήνων σε κάθε γωνιά της γης, δεν έχουν τελειωμό! Μετά τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του 83χρονου ηθοποιού λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών και την παρακράτηση των πνευματικών δικαιωμάτων από την Εφορία, η υγεία του λόγω συναισθηματικής φόρτισης κλονίστηκε ανεπανόρθωτα. Η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου – Φωκά καθώς και ο φύλακας άγγελός του που βρίσκεται νύχτα μέρα στο πλευρό του, ο Λευτέρης, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε ο σπουδαίος ηθοποιός να καταφέρει να πάρει εξιτήριο.

Ωστόσο, η υγεία του ηθοποιού είχε ήδη κλονιστεί, με αποτέλεσμα να παραλύσει μερικώς στο σώμα του. Έτσι, η σύζυγός του αναγκάστηκε να του αγοράσει αναπηρικό αμαξίδιο, με το οποίο τον μεταφέρει εντός και εκτός σπιτιού. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του δράματος του γόη του σινεμά, που στο πέρασμά του έκανε τις γυναίκες να παραμιλoύν, ένα κύμα αγάπης και συμπαράστασης απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας κατέκλυσε τόσο το τηλέφωνο του ηθοποιού όσο και το σπίτι του. Από τους πρώτους που τον επισκέφτηκαν, όπως αποκαλύψαμε, ήταν ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, ενώ η παλιά και αγαπημένη του φίλη και πρόεδρος από το Σπίτι του Ηθοποιού Αννα Φόνσου κινητοποίησε τον κρατικό μηχανισμό.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την αγαπημένη μου Άννα Φόνσου, η οποία εδώ και τρία χρόνια μού είχε προτείνει να πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού, όμως εγώ αρνήθηκα, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις και άλλων συναδέλφων που είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα από μένα. Η δική μου περίπτωση, ας ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία» λέει στην «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα με βουρκωμένα μάτια ο Σπύρος Φωκάς. Χθες, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μόλις πληροφορήθηκε το δράμα του ηθοποιού έδωσε εντολή και εκταμιεύτηκε ένα ποσό για τις πρώτες ανάγκες του, ενώ ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού, καθώς και ένας ομογενής από τις ΗΠΑ πλήρωσαν την οφειλή στη ΔΕΗ και κάποια άλλα τρέχοντα έξοδα.

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Φωκάς σήμερα το μεσημέρι σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star θα εξιστορήσει κάθε πτυχή του δράματός του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This