«Αλλιώτικη» η συναυλία της Άννας Βίσση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι – Άνευ μάσκας ο Μπακογιάννης

Must Read

Το σκηνικό στην Τεχνόπολη στο Γκάζι δεν θύμιζε σε τίποτε τις ένδοξες συναυλιακές στιγμές του παρελθόντος και δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να γίνει διαφορετικά λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Η λαοθάλασσα που σε συναυλίες περασμένων καλοκαιριών προκαλούσε μποτιλιάρισμα στην Πειραιώς και στους δρόμους γύρω από το Γκάζι δεν υπήρχε και οι παριστάμενοι, χωρίς να λικνίζονται, προσπαθούσαν καθήμενοι να απολαύσουν επί σκηνής την Άννα Βίσση.

Βέβαια, το σκηνικό ήταν αλλόκοτο, μια και, όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τηρήθηκαν οι αποστάσεις του ενάμιση και των δύο μέτρων, όπως για παράδειγμα γίνεται προσπάθεια να τηρηθούν σε θέατρα! Αφήστε δε που η χρήση της μάσκας έμοιαζε με… ανέκδοτο του τύπου «εγώ φοράω, εσύ γιατί δεν φοράς;», καθώς αρκετοί εκ των φαν της Άννας Βίσση προσήλθαν στον χώρο με τις μάσκες τους, ενώ άλλοι επέλεξαν να μην έχουν μαζί τους το… αξεσουάρ που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και δεν λέει να φύγει!

Έτσι, επικρατούσε ένα μικρό αλαλούμ, αφού κάποιοι κοίταζαν τους διπλανούς τους που δεν φορούσαν μάσκες με… μισό μάτι! Ανάμεσα στους θεατές της προχθεσινής συναυλίας, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων, ήταν και ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή του, έχοντας ξεχάσει τον… πονοκέφαλο που τουπροκάλεσε πριν από μερικές εβδομάδες το κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας εξαιτίας των πεζοδρομήσεων κεντρικών δρόμων, αλλά και όσα γράφτηκαν για τις περίφημες ζαρντινιέρες.

Ο δήμαρχος, που επέλεξε να απολαύσει τη σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής από το… βάθος κήπος, είχε στην παρέα του συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνο Δέδε!

Περιτριγυρισμένος από τους φαν της τραγουδίστριας και με τις αποστάσεις να μην είναι και στα… χάι τους, ο Κώστας Μπακογιάννης ανήκε (όπως και η παρέα του) σε εκείνους που δεν επέλεξαν να εμφανιστούν, έστω και για τα μάτια του κόσμου, με μάσκα, κάτι που μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας!

Πάντως, οι περισσότεροι από τους επωνύμους που διακρίναμε είχαν τις μάσκες τους, όπως η Αννίτα Κούλη και ο Λάκης Γαβαλάς, οι οποίοι τις έβγαλαν μόνο για να ποζάρουν στον φακό), ενώ κάποιοι άλλοι, όπως η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη, ή δεν φορούσαν ή τις… έκρυψαν μόλις στήθηκαν περιχαρείς μπροστά στους φωτογράφους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This