Νέες αντιδράσεις για όσα προβάλλονται στο «Big Brother» – H Αφροδίτη τα δείχνει όλα φόρα παρτίδα!

Must Read

Τελειωμό δεν έχει ο ξεπεσμός στο «Big Brother», με τους «εγκεφάλους» του καναλιού να συνεχίζουν ακάθεκτοι το «έργο» τους! Με τον σάλο αναφορικά με την ατάκα περί βιασμών που ξεστόμισε σε live streaming ο Αντώνης Αλεξανδρίδης να μην έχει κοπάσει, ο… κατήφορος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού συνεχίζεται!

Το εμετικό «παιχνίδι» των παικτών μπροστά στις κάμερες, προκειμένου όσοι το παρακολουθούν να ασχολούνται μαζί τους, δεν έχει όρια, καθώς τα «πειραματόζωα» του εγκλεισμού προκαλούν με τη συμπεριφορά τους! Δεν πά’ να δέχονται τα «βέλη» της κοινής γνώμης, δεν πά’ να είναι στόχος των χρηστών του twitter, εκείνοι, ακάθεκτοι, έχουν μπει στο πετσί του ρόλου τους, προφανώς δασκαλεμένοι (είναι φως φανάρι από ποιους) προκειμένου να τα κάνουν όλα ρημαδιό για χάρη της τηλεθέασης και των «κλικ» στο live streaming!

Έτσι, λοιπόν, το twitter πήρε φωτιά με την εμμονή της κάμερας στο σπίτι του «Big Brother» με την Αφροδίτη, την πληθωρική παίκτρια που συνηθίζει να τα δείχνει όλα φόρα παρτίδα! Η ίδια, γνωρίζοντας πως κάθε κίνησή της καταγράφεται από τις κάμερες, κυκλοφορεί δεξιά και αριστερά με τα εσώρουχά της, λες και είναι στο σπίτι της και δεν τη βλέπει κανείς!

Τα πλάνα που δείχνουν την εν λόγω παίκτρια να βρίσκεται στην αγκαλιά του Μορφέα, με τα οπίσθιά της να καταγράφονται από τις κάμερες, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα «ευτράπελο», με αποτέλεσμα οι τεχνικοί βάρδιας του live streaming να τρέχουν και να μη φτάνουν. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης η παραγωγή του εμετικού reality αναγκάστηκε να «κόψει» τη μετάδοση του live streaming όταν ένας παίκτης αποκάλεσε στον αέρα «μ@λ@κ@» τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Παρά τις προσπάθειες της παραγωγής να σώσει την κατάσταση, το σούσουρο στο διαδίκτυο είχε ήδη αρχίσει. Προφανώς κάποιοι στο Νέο Φάληρο θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ντόρος να γίνεται και άσε τους άλλους να λένε, που λέει και ο σοφός λαός μας…

Η ώρα του ΕΣΡ για τον Σκάι

Και ενώ στον Σκάι συνεχίζουν ακάθεκτοι το «έργο» τους, το κανάλι έχει κληθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου να δώσει εξηγήσεις για το αισχρό σχόλιο που είχε ακουστεί από τον Αλεξανδρίδη στο live streaming. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Νέου Φαλήρου εξετάζεται για παράβαση διατάξεων που αφορούν την «προβολή μέσω ιστοτόπου οπτικοακουστικού περιεχομένου με υποβαθμισμένη ποιοτική στάθμη», τη «μη τήρηση κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά», την «προβολή και εξύμνηση εγκλημάτων», την «προσβολή ανθρώπινης αξίας» και τις «διακρίσεις στη βάση φύλου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This