Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα! Σταματήστε το»

Must Read

Με σκληρή γλώσσα, η αγαπημένη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, παίρνει θέση για το νέο ριάλιτι «The Βachelor» που από το πρώτο επεισόδιο ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών αντιδράσεων για το περιεχόμενο του.

Γυναίκες κάθε ηλικίας και στυλ, με διαφορετικές προσωπικότητες μα προπάντων με περιορισμένο επίπεδο αντίληψης, προτάσσουν τα κάλλη τους και μάχονται να κερδίσουν με κάθε «φτηνό» τρόπο, την καρδιά του εντυπωσιακού εργένη.

Η Βάνα Μπάρμπα σε ανάρτησή της κάνει λόγο για γελοίο παιχνίδι που υποβιβάζει την γυναίκα και παρουσιάζει λάθος πρότυπα, ενώ η ίδια ρίχνει τις ευθύνες στο ΕΣΡ:

«Λοιπόν θα μπούμε γυναικες, σε αυτό το γελοιο παιχνιδι που υποβιβάζει την γυναίκα… μάνα ερωμένη… φίλη γυναίκα που παλεύει μονη της για να επιβιώσει… η ακομα να μεγαλώσει τα παιδια της… και εμείς βλέπουμε 10 ηλίθιες να κυνηγούν έναν άντρα με τον πιο ανόητο τρόπο…ΕΛΕΟΣ… σταματήστε το… μας προσβάλλει… ο μόνος σοβαρός εκεί είναι το αγόρι. που δεν φταιει σε τιποτα γι’ αυτή τη γελοιοτητα. Δεν είμαστε ετσι… ΡΕ… τι πρότυπα προβάλλετε εσεις της ραδιοτηλεοπτικης… ελιτ… που κοιμάστε όρθιοι… ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα”, έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This