Ο Γιάννης Βούρος παντρεύτηκε ξανά την πρώην σύζυγό του, Λένα Κώνστα

Must Read

Δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους αποφάσισαν να δώσουν ο διάσημος ηθοποιός και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, με την πρώην σύζυγό του Λένα Κώνστα.

Το ζευγάρι που ζούσε χωριστά από το 2018 και είχε δώσει τέλος στον γάμο του, αποφάσισε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη σχέση του και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βριλησσίων, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο γάμος τους έγινε σε μικρό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όπως ορίζουν τα έκτακτα μέτρα για την προστασία από την πανδημία. Χαμογελαστοί και λαμπεροί, το ζευγάρι ενώθηκε ξανά με τα δεσμά του γάμου, αφήνωντας πίσω του όλες τις διαφορές που τους οδήγησαν στον χωρισμό μετά από 23 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Γιάννης Βούρος και η Λένα Κώνστα, έχουν αποκτήσει από τον γάμο τους τον 21χρονο σήμερα Αλέξη, ο οποίος φυσικά αποτελεί τον πιο ισχυρό σύνδεσμο στη σχέση και τον γάμο τους.

Παρά το διαζύγιό τους το ζευγάρι δεν έχασε ποτέ το ενδιαφέρον του για τον έρωτά του, ενώ η Λένα Κώνστα βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Γιάννη Βούρου, στηρίζοντας τον στις αποφάσεις του αλλά και στον αγωνα του για τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περίοδος της καραντίνας έφερε το ζευγάρι ξανά κοντά και ξύπνησε όλα τα συναισθήματα που είχαν «κλειδωθεί» την περίοδο του χωρισμού του. Να ζήσουν πάντα ευτυχισμένοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This