In love ζευγάρια στις «Νύχτες Πρεμιέρας» – Τα φλας σε Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωα Μάτσα

Must Read

Ερωτευμένα ζευγάρια, ξενιτεμένα πιτσουνάκια, θερμομετρήσεις, μάσκες και αποστάσεις για τις 26ες Νύχτες Πρεμιέρας.

Και αν τα προηγούμενα χρόνια οι πρεμιέρες του κινηματογραφικού θεσμού είχαν λάμψη και πλήθος επωνύμων και σινεφίλ, φέτος τα πράγματα λόγω της πανδημίας είναι διαφορετικά!
Την ώρα που οι καλλιτέχνες εκπέμπουν SOS λόγω της κρίσης και των μέτρων που έχουν γίνει θηλιά στο μέλλον τους (είναι χιλιογραμμένο τι έχει συμβεί σε θέατρα, σινεμά, συναυλίες, γυρίσματα σίριαλ και ταινιών), το μενού της αυλαίας του θεσμού που αγάπησαν οι άνθρωποι του κινηματογράφου όλα αυτά τα χρόνια άφησε μια γλυκόπικρη γεύση! Ακόμη και οι προβολές θα γίνουν σε θερινές κινηματογραφικές αίθουσες με περιορισμένη πληρότητα, ενώ για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες το Φεστιβάλ έχει προβλέψει και ψηφιακή προβολή των ταινιών.

Παρ’ όλα αυτά, η πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου αποτέλεσε πόλο έλξης για in love ζευγάρια, που δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους ακόμη και μπροστά στα φλας των φωτογράφων, ηθοποιούς και ανθρώπους της τηλεόρασης. Στην πρώτη γραμμή των θέσεων, η λαμπερή Ολγα Κεφαλογιάννη δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά της για τον Μίνωα Μάτσα. Η πρώην υπουργός Τουρισμού και ο γνωστός συνθέτης, φορώντας τις μάσκες προστασίας (με τα βλέμματά τους να εκπέμπουν διαρκώς τον δυνατό έρωτά τους), κρατιούνταν χεράκι χεράκι ακόμη και όταν τους πλησίασαν οι φωτογράφοι.

Τα φλας έπεσαν και στο άλλοτε τηλεοπτικό ζευγάρι της «Μουρμούρας», που τα βέλη του έρωτα το χτύπησαν και στη ζωή. Οι ξενιτεμένοι Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που έχουν πάρει την απόφαση να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στην Αμερική, βρέθηκαν στην Αίγλη Ζαππείου και είχαν την ευκαιρία να δουν φίλους και να συζητήσουν με συναδέλφους.

Ανάμεσα σε εκείνους που έστησαν πηγαδάκι με τους ΒλάχοΤριανταφυλλίδου ξεχωρίσαμε και τους Απόστολο Τότσικα και Ρούλα Ρέβη, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, με τον έρωτα του ηθοποιού και της φωτογράφου να δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο ακόμη περισσότερο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This