Φαίη Σκορδά: Ο λόγος που χώρισε με τον Γιώργο Λιάγκα και το νέα της σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο (video)

Must Read

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» τo 2007 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και στις 20 Ιουνίου 2010 ένωσαν τη ζωή τους με τα δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο στη Βάρκιζα Αττικής. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Οι δυο τους όμως αποφάσισαν να χωρίσουν το 2016.

Γι’ αυτήν την απόφαση μίλησε χθες η παρουσιάστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήθελε να χωρίσει με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν αυτό. Δεν ήταν εύκολο, ούτε απλό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε διαφορετικοί. Ό,τι και να είναι, όμως, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου είναι η οικογένεια. Δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η τριβή στη δουλειά. Εγώ με τον Γιώργο γελούσα, περνούσαμε καλά. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Έβλεπα το άσπρο, έβλεπε το μαύρο. Αν υπήρχε τρόπος θα το κάναμε»

Από το 2019 έχει προχωρήσει τη ζωή της και βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία, Νίκο Ηλιόπουλο. Όπως αποκάλυψε και η ίδια αν δεν υπήρχαν προοπτικές σε αυτή τη σχέση δεν θα επέτρεπε να διαρρεύσει.

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά.»

Στην ερώτηση αν θα έκανε ξανά παιδί η ίδια απάντησε:

«Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This