Στον επίγειο παράδεισο της Καραϊβικής η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη για την 10η επέτειό τους

Must Read

Zωάρα στην Καραϊβική για την Καλομοίρα! Η ξενιτεμένη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης έκλεισαν πρόσφατα δέκα ολόκληρα χρόνια μαζί και γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός με μια απόδραση στη μαγευτική Καραϊβική.

Μάλιστα, η Καλομοίρα δημοσίευσε φωτογραφία από τις βουτιές που έκανε στην παραλία της Αγίας Λουκίας και στη λεζάντα έγραψε: «Happy Anniversary Baby @georgeboosalis #10years».

https://www.instagram.com/p/CFriNZ1JM0H/

Πάντως, δεν ήταν όλα ρόδινα στην κοινή ζωή της Καλομοίρας και του Μπούσαλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι υπήρξαν στιγμές έντασης ανάμεσά τους και πως δεν ήταν τα πάντα παραμυθένια. Παρά τη φθορά που προκαλούσε η καθημερινότητα στον γάμο τους, εκείνη πείσμωνε και προσπαθούσε να μην γκρεμιστεί το όνειρό της, όπως είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This