Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας. Πετάξτε ό,τι άχρηστο κρατάτε στον χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους, αποφύγετε όμως συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, είναι προτιμότερο να μη βγείτε έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτό που σας αρέσει. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους σας. Αφού καταπιέζεστε, μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο τον χώρο όπου περνάτε τις περισσότερες ώρες.

ΛΕΩΝ: Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι. Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ. Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί όταν δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε σε ό,τι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις των γύρω σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήνετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This