Πολύ… άγρια μέλισσα ο Διονύσης Ζάχος! (video)

Must Read

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της παρωδίας των «Άγριων μελισσών» με την υπογραφή του Διονύση Ζάχου.

O δημοφιλής performer στο πλαίσιο του νέου σατιρικού του πρότζεκτ, με τίτλο «Πολύ άγριες μέλισσες», μιμείται κάποιους από τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς «μπερδεύοντας» τις ιστορίες τους με την επικαιρότητα.

Ηδη το πρώτο επεισόδιο με τον ίδιο ως Ανέτ και Μελέτη έχει γίνει viral, ενώ στο επόμενο, που έρχεται οσονούπω στα social media και στο YouTube του καλλιτέχνη, θα τον δούμε επίσης ως Δούκα και Μυρσίνη Σεβαστού.

Για τις ανάγκες της παρωδίας ο Διονύσης ταξίδεψε στην Πρέβεζα, γυρίζοντας σκηνές στο ιστορικό σημείο της πόλης Σαϊτάν Παζάρ, στην Ατραπός του Χρήστου Κοτσίνη και στο μπαρμπέρικο του Βαγγέλη Κώτση, που άνοιξε το 1919. Τα πλάνα και οι φωτογραφίες από την σατιρική σειρά είναι του Άρη Γιωτόπουλου και το μοντάζ επιμελείται η Μαρία Χατζηγιάννη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This